Lembemuusika fänn on segaduses: kas Sulo oli tõesti laval vindiselt ülemeelik?

Elu24
Copy
Lembelaulik Sulo Tintse 30 pluss peoõhtul laval esinemas.
Lembelaulik Sulo Tintse 30 pluss peoõhtul laval esinemas. Foto: Rasmus Kooskora

Lembelaulja Sulo Tintse (38) esines 22. novembril Viimsis Black Rose pubis rajul 30+ peol. Pärast pidu kommenteeris aga üks Sulo fänn sotsiaalmeedias esinemist luuletusega, mis tõstatas küsimuse: kas Sulo oli laval vindiselt ülemeelik?

30 pluss ametlikul Facebooki lehele tehti peoõhtul kell 18.00 postitus, kus teavitati külalisi, et Black Rose pubi köök on suletud. Lubati, et jooki on see-eest küllaga. 

Praeguseks kustutatud postitust kommenteeris laupäeval piduline, kes pani oma peoõhtu elamused kirja luuletusena.

«Sulol juhtus väike aps, talle meeldib ilmselt naps?!» alustas naisterahvas oma kommentaari. «Sõnad olid meelest läind, sest ilmselt oli täitsa täis. Mikrofon alkoaurust oli joobnud - lõpetas ta koostöö sootuks.»

Lõpetuseks jättis aga peokülaline positiivse noodiga tagasiside: «Pidu oli muidu äge - alkohol näitas jälle oma väge.»

Peokülalise kommentaar 30 pluss postituse all nende ametlikul Facebooki lehel. Postitus on praeguseks kustutatud.
Peokülalise kommentaar 30 pluss postituse all nende ametlikul Facebooki lehel. Postitus on praeguseks kustutatud. Foto: Kuvatõmmis Facebookist / @kolmkymmendplus

Peo ametlik algusaeg oli kell 22.00, Sulo astus lavale kell 1.00. Sotsiaalmeediasse postitatud luuletuse autor täpsustas Elu24-le, et Sulo mikrofon lakkas töötamast umbes 1.40 ajal.

«Päris naljakas oli,» kirjeldas fänn lisades, et nende seltskond «niisama naeris tema esinemist». «Muidugi jäime rahule, lõbus meelelahutus oli,» kinnitas fänn, kuid lisas, et tegu ei olnud muusikalise meelelahutusega.

Pärast seda, kui Sulo mikrofon lakkas töötamast, lahkus fänn peolt. 

30 pluss poolt korraldatud üritus toimus Viimsi spaa Inglise pubis Black Rose. Pubi toitlustusjuht Kaivo Kiple juhtunut kommenteerida ei soovinud.

«Sellega (üritusega - toim.) tegeles 30 pluss korraldumeeskond,» sõnas Kiple, kes ise üritusel ei viibinud. 

Peo ametlik eestvedaja 30 pluss kinnitas Elu24-le, et 22. novembril toimunud üritus oli korraldatud nende tiimi poolt, kes rentis Black Rose Pubi ruume.

«Peo peaesinejaks oli Sulo, kes oli meie arvates adekvaatne, hilisemaid äpardusi ei oska kommenteerida, sest alkomeetrit ei kasutanud ja tehnilisi viperusi juhtub ka parimatel pidudel,» kommenteeris korraldusmeeskond.

Sulo jõudis peoõhtul esitada umbes ..... lugu ning vaatamata esinemise katkestamist jätkus pidu väidetavalt ...
Sulo jõudis peoõhtul esitada umbes ..... lugu ning vaatamata esinemise katkestamist jätkus pidu väidetavalt ... Foto: Rasmus Kooskora

Lisati, et nemad Sulo väidetava alkoholijoobes oleku eest ei vastuta. «Tavapäraselt oleme harjunud professionaalsete esinejatega ja varasemalt pole selliste probleemidega kokku puutunud,» lisas 30 pluss tiim.

Lõpetuseks toodi välja, et pidu oli meeleolukas ja tänati kõiki pidulisi, kes peost osa võtsid! «Vabandame võimalike tekkinud ebameeldivuste pärast,» lisas peokorraldaja.

Elu24 küsis lembelauljalt kommentaari, ent seni pole ta vastanud.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles