Niimoodi suurendad lähedust: 9 mõnusat asja, mida koos pärast seksi teha

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Võime lõpmatuseni uurida seda müriaadi artikleid, mis räägivad, mida teha seksi ajal, et kõik superluksilt välja kukuks. Seetõttu on lihtne unustada, et väga oluline on ka see, mis seksile järgneb. Kindlasti ei maksa järelsära tähelepanuta jätta, sest see on suurepärane võimalus oma suhte tugevdamiseks ning läheduse suurendamiseks!

Uuri järgnevat loetelu - äkki saad mõne hea mõtte, mida juba täna õhtul koos kaaslasega järgi proovida!

1. Minge koos duši alla

Koos pessu minek on hea viis, kuidas naudingupilvest koos maa peale tagasi tulla enne magamaminekust või muude toimetustega jätkamist. Veel romantilisem on minna vanni - tekib ka hea võimalus teiseks ringiks.

2. Kaisutage

Parim ja lihtsaim viis, kuidas seksijärgset heaolutunnet pikendada ning suurendada ka lähedust oma partneriga. Meestele meeldib see muide ka!

3. Minge jõusaali

Kui teil on veel jaksu alles, siis minge koos trenni tegema. Seksijärgne hormoonivalang suurendab mõne inimese sõnul trenni tõhusust. Pealegi on see vahva ühistegevus ning võimalus veeta veel rohkem kvaliteetaega.

4. Vaadake filmi

Vahet pole, mida te vaatate - dokumentaali sarimõrvarites, absurdikomöödiat või pisaraid kiskuvat draamat. Tähtis on see, et lebate üksteise kaisus ning naudite üksteise seltskonda.

5. Kokake

Proovi ise järgi: pärast seksi köögis toimetamine on uskumatult sensuaalne. Jälle pole vahet, mida te süüa teete, peaasi on, et te seda tahate.

6. Tehke üksteisele komplimente

Ükski kompliment ei mõju paremini kui kaunid ja südamest tulnud sõnad, mida öeldakse kõige lähedasemal omavahelisel hetkel.

7. Kuulake lõõgastavat muusikat

Võtmesõnaks on siin tõepoolest «lõõgastav». Kuulatav võiks olla kas klassikaline muusika või näiteks loodushelid. See aitab teie ajudel lõdvestuda ning koos on seda veelgi parem kogeda.

8. Minge teisele tiirule

Miks mitte?

9. Jääge üksteise kaisus magama

Isegi, kui uni kohe ei tule, lebage ikkagi pisut üksteise kaisus suletud silmadega. Seegi aitab lõdvestuda ning üksteist veel rohkem nautida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles