Paul Neitsov avaldab põhjuse, miks suhe Silvia Ilvesega üürikeseks jäi (4)

Elu24
Copy
Silvia Ilves ja Paul Neitsov.
Silvia Ilves ja Paul Neitsov. Foto: Erki Pärnaku / Õhtuleht

Muusikud Paul Neitsov (25) ja Silvia Ilves (27) teatasid novembri alguses, et ühine musitseerimine viis suhteni. Ilves lõpetas aga kaks ja pool nädalat hiljem tormilise suhte sotsiaalmeedia vahendusel. Neitsov avaldas täna Elu24-le, miks nende suhe üürikeseks jäi.

Neitsoviga ja Ilvese suhe, mis kestis vähem kui kuu aega, sai reedel ootamatu lõpu. Täna õhtul astuvad muusikud koos lavale ning Neitsov tunnistas Elu24-le, et koos esinemises ta probleemi ei näe.

«Me mõlemad oleme suhteliselt keevalised ja hullud,» toob Neitsov kiire lõpu leidnud suhte põhjuseks. Samuti nendib ta, et ei õppinud suhtest Silvia Ilvesega midagi. «Elame päev korraga edasi,» lisas ta.

Elu24 kirjutas 5. novembril, et muusikud Neitsov ja Ilvese viis kokku muusika. Tšellist Ilves kinnitas toona, et ta on Neitsoviga koos sõnadega: «Sellest ei saa üle ega ümber. Koostöö viis ootamatult teineteise leidmiseni. See ei olnud nii planeeritud.» 

«Oleme koos ja vaatame, mida elu toob. Otsustasime, et ei hakka seda varjama,» kinnitas suhet novembri alguses ka Neitsov, kelle sõnul võlus teda Silvia puhul sarnasus ja naise naerune nägu.

«Oleme mõlemad minevikus skandaale tekitanud. Kummalegi ei meeldi reeglite järgi elada. Meil on lõputult ühiseid jututeemasid,» tõdes Neitsov mõned nädalad tagasi.

Sel reedel, 22. novembril, teatas aga Ilves sotsiaalmeedias, et tema suhe Neitsoviga on läbi. «Pean omale siiski tunnistama, et praegune elutempo, kus püüan hakkama saada kireva muusiku eluga ning sealjuures veel armastada lapsi,... ei saa ma lubada omale kohtinguid, «oma aega», unistamist järjekordsest võimalikust armastusest,... ja mida kõike veel!»

Ilves tunnistas, et kuigi teeb öelduga liiga, säästab ta muusikuid hukatusest. «Tahan EELKÕIGE nautida muusikuks ning armastavaks emaks olemist. Jah, see sai nüüd küll üleöö otsustatud ning matan elusast peast tugevad tunded ühe mehe vastu. Mitte, et lihtne oleks nõnda edasi elada nüüd, aga olen üksjagu kogenud, et aeg annab leevendust kõikidele haavadele,» kirjutas Ilves.

Neitsov tol hetkel veel Ilvese otsusest ei teadnud, kuid vastas juba reede õhtul Instagrami vahendusel fännide küsimustele.

Näiteks küsiti Neitsovilt, kuidas ta Ilvese otsusest teada sai. «Ärkasin hommikul üles ja siis vaatasin, et my gooooood!» hüüatas Neitsov ja hoidis peast kinni. Neitsov andis vihjamisi ka vastuse küsimusele, kas ta oli lahkuminekut Ilvesega varem näost näkku arutanud. «Aga miks sa arvad, et ei arutanud?» küsis ta vastu.

Musitseerimisest alguse saanud ja lühikeseks jäänud suhe ei pannud aga puntki muusikute ühistele esinemistele. Neitsov ja Ilves astuvad koos lavale juba täna, kell 17.00, Laitse Graniitvillas.

Neitsov tunnistas enne tänast esinemist Elu24-le, et pole pärast lahkuminekut Ilvest näinud, kuid nad on rääkinud. «Ma ei näe probleemi selles, et koos lavale lähme. Meile meeldib väga koos laval olla,» nentis Neitsov.

«Ilmselt ka edaspidi, ma arvan, et selles mõttes on kõik hästi,» lisas muusik tulevaste ühiste esinemiste kohta.

Küsimuse peale, mis tunded muusikul enne esinemist on, jäi Neitsov professionaalseks. 

«Ma ei tea, olen kuulnud, et tuleb väga palju rahvast ja see on viimane kontsert. Nüüd saab natuke puhata. Minul endal on juba neljas kontserttuur sel aastal, et tööd on palju tehtud ja nüüd saab siis natuke pärast seda kontserti puhata.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

me hullult edevad.. @silviailves pange laik ja liikuge edasi ? #crazylife #samemoon

A post shared by Paul Neitsov? (@neitsovgram) on

Ka 2020. aastal võib Neitsovit koos Ilvesega laval näha: «järgmiseks aastaks on esinemised paigas ja ka Silviaga koos esinemised paigas. 10. jaanuaril Rakveres Buena Vista klubis jne. Suve pool on neid esinemisi veel.» 

Ilvesega taas suhtesse astumist Neitsov samuti kommenteerida ei osanud: «ma ei vaata selle peale sellise pilguga. Ma keskenduks muusikale praegu, see, mis toimub, las ta olla.»

Samas on muusik, kes veel Tinderisse sattunud ei ole, uue suhte osas väga avatud. «Mind veel Tinderis ei olegi. Imestan selle üle. Aga ei, muidugi ma olen avatud, et minu võib numbrit võib jagada kõikidele noortele neidudele, ma olen vaba. Pole probleemi.»

Neitsov ja Ilves astuvad täna viimast korda 2019. aastal koos lavale «Pärdist Metallicani» kontserttuuri raames kell 17.00.

Pileti Laitse Graniitvillas toimuvale kontserdile leiad SIIT.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles