Pinged telemajas: kas hoopis tüli töökaaslastega sundis Keili Sükijaineni lahkuma?

Elu24
Copy
Keili Sükijainen.
Keili Sükijainen. Foto: Rasmus Koosora

TV3 meelelahutuslik otsesaade «Seitsmesed: Duubel» jõudis eetris olla kõigest kaks kuud, kui tuli teade, et saate peatoimetaja Keili Sükijainen lahkub töölt. Kui alguses serveeriti uudist avalikkusele Sükijaineni enda soovina, siis nüüd paistavad ootamatu lahkumise tagant pinged toimetuses.

Duubel alustas 16. septembril ning juba 14. novembril sai avalikus, et Keili Sükijainen (28) lahkub peatoimetaja kohalt ning samuti ei näe vaatajad teda enam ühe saatejuhina. 

Kui toona jäi mulje, et Sükijainen läheb minema suurema tülita ja keskendub saatele «Inglite aeg», siis nüüd on telemajast välja jõudnud vihjed, et tuntud telenägu ei saanud läbi teiste meeskonnaliikmetega.

TV3 telgitagustega kursis olev inimene rääkis Elu24le, et ei oska midagi rääkida allkirjadest, mida väidetavalt Sükijaineni vastu koguti, kuid kinnitas, et pinged olid.

«Liiguvad eri jutud ning ainult Keili ja asjaosalised ise teavad detaile,» sõnas anonüümsust palunud allikas. «Keili on tööalaselt keeruline inimene. Pigem tema enda tegevused ei sobinud ülemustele.»

Allikas täpsustas, et Sükijainen ei korraldanud toimetuses mingit terrorit, vaid lihtsalt nokkis asjade kallal liiga kaua kuniks teistel sai villand. «Vist hakkas võim pähe.»

Elu24 küsis «Seitsmesed: Duubel» kaassaatejuhilt Taavi Libelt (31), kuidas Sükijainen kolleegidega läbi sai?

Endised «Seitsmesed duubel» kaassaatejuhid Taavi Libe ja Keili Sükijainen.
Endised «Seitsmesed duubel» kaassaatejuhid Taavi Libe ja Keili Sükijainen. Foto: Kuvatõmmis TV3 saatest  «Seitsmesed duubel»

«Keili pidi aitama saate käima lükata. Nagu teada, siis tal oli tähtajaline leping, mille üksikasjadega ma ei ole ole kursis,» vastas Libe.

Libe lisas, et toimetuses oli neil kollegiaalne avatud suhtlus. Kui midagi oli hästi, siis seda üksteisele ka öeldi, kui miskit halvasti, siis ka sellest anti teada.

Sükijainen: näeme juba varsti taas ekraanil

Keili Sükijainen kommenteeris täna Facebookis vihjeid nagu oleks ta lahkunud töölt tüliga.

«Avalikkusele ootamatute uudistega käib ikka kaasas erinevaid põnevaid kuulujutte ja seda nii täna kui ka homme.

Kõik asjaosalised teavad, mis päriselt toimus ja inimesed, kes mind tunnevad, teavad, milline ma olen. Kõigile teistele, aitäh huvi tundmast. 

Minuga on kõik hästi, armastan endiselt televisiooni ja inimesi, kes seda teevad ning olen hetkel sajaprotsendiliselt keskendunud oma kõige südamelähedasemale projektile Inglite Aeg, millega oleme aastate jooksul heade Eesti inimeste abiga muutnud nii paljude abivajajate elusid paremaks ja teeme seda kindlasti ka sel aastal. Nii et näeme juba varsti taas ekraanil.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles