Verinoor naine pettis pool sajandit vanemat abikaasat «noorema» mehega

Elu24
Copy
Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @milojkobozic

Milijana Bozic (21) tabati tõsielusarjas teise vanema mehega duši all miilustamas, nüüd soovib noore naise 74-aastane abikaasa Milojko Bozic abielulahutust, vahendab Daily Star.

Abielunaine Milijana Bozicit jäi oma mehele Serbia tõsielusaates «Parovi» («Paarid») vahele 60-aastase Nemanja Stamatovic Zabachi suudlemisega.

Milijana ei suutnud end taltsutada ja läks tõsielusaates vale mehega duši alla, kuid tema šokeeritud abikaasa Milojko Bozic tabas kaunitari otse teolt.

Vaata pilti kaunist Milijanast pulmapäeval siin:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? ?

A post shared by Milijana Bozic (@lana_bozic_official) on

Kohalik meedia väidab, et kõige lõpuks survestas mees, kellega kaunitar abikaasat pettis, et kaunitar talle 50 000 dollarit maksaks, kui ta peaks lahutuse käigus poole mehe varandusest endale saama. 

Suure vanusevahega paar abiellus tänavu septembris. Mis põhjusel otsustati tõsielusarjas osaleda, pole teada. Saate vältel tülitses paar mitmel korral. 

Pärast seda, kui Milojko oli teinud südantlõhestava avastuse, et naine teda pettis, eemaldati mees terviseprobleemide tõttu sarjast.

Arvatakse, et mees palus advokaadil alustada lahutusmenetlust.

Vaata pilti paarist siin:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Milojko Bozic (@milojkobozic) on

Saate üks produtsent ütles ajakirjanikele:«Talle anti viivitamatult meditsiinilist abi ja selgus, et ta vererõhk oli stressi tõttu tõsiselt kõrgele tõusnud.»

Saates osalenud kaasvõistleja, küsis Milojko käest, kas paaril oli enne saates osalemist omavaheline kokkulepe truuduses osas. 

Milojko vastas: «Teate, kui vana ma juba olen? Meil ei olnud otsest kokkulepet. Ma hakkan juristi otsima.»

Vaata pilte paarist SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles