Mitte just meeldiv avastus: tütar avastas Facebookist isa 20 aastat kestnud afääri… tädiga!

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Anonüümses veebikeskkonnas Reddit jagas oma õõvastavat avastust noor naine, kes avastas Facebookist vestluse, mis paljastas tema isa afääri naise tädiga.

Postitus algas sõnadega: «Ma isegi ei tea, kuidas seda ära seletada, aga põhimõtteliselt - minu isa (kelle vastu mul polnud sooje tundeid ka enne seda) on nähtavasti minu ristiemaga afääri pidanud. Ristiemaks on mu ema venna naine.»

Afäär tuli välja, kui üks naise nõbudest avas kogemata tädi Facebooki konto nende koduarvutis. Esimene asi, mis ekraanile hüppas, oligi vestlus. Uudishimulik nõbu jäi seda muidugi lugema ning kutsus siis naise kohale, et küsida, kas see on mingi nali.

«See oli täiesti uskumatu,» kirjutab naine.

Ta palus nõol asitõenditest kuvatõmmised teha. Seejärel helistas ta suures vihas tädile ning ütles, et tal on nädal aega see kõigile üles tunnistada, muidu lähevad kuvatõmmised onule ja emale.

Naine palus lugejatel nõu anda, kas tema käitumine olukorras oli õige. Enamik kommenteerijaid toetasid tema sekkumist, kuid leidsid, et naine poleks tädile pidanud nädalat lubama.

«Nädal aega on piisav, et su isa ja tädi jõuaksid mingi plaani välja mõelda ja jälgi kustutada, näiteks panga väljavõtetest ja jumal teab kust veel,» seisis ühes nõuandes.

Teised, kes aga ei pidanud sekkumist vajalikuks, tõid välja, et olukorral võib olla rohkem tagajärgi, mis kohe silma ei paista.

«Su nõod võivad hoopis su poolvennad või -õed olla», ehmatas üks kommentaar naist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles