Kaalulangetus ilma süsivesikuteta: need staarid peavad ranget ketodieeti

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Vaevu süsivesikuid, see-eest palju rasva ja valku: selline on üldplaanis ketodieet. Mõned kuulsused on edukalt sellega alla võtnud ja jäänud truudeks järgijateks.  

Kui asi puudutab kaalulangetamist, siis on paljude jaoks märksõnaks ketodieet, mis tähendab et süüakse peaasjalikult rasva- ja valgusisaldusega toiduaineid nagu kala ja liha, õli, võid, mune ja pähkleid. Süsivesikute osakaalu vähendatakse aga drastiliselt, vaid 25 mg päevas on lubatud. Kuigi dieedi kasulikkuse ümber käivad tulised vaidlused, on mõned staarid veendunud, et just see on nende hea vormi ja elu saladus, kirjutab Freundin. 

Halle Berry

Halle Berry on dieedist nii vaimustuses, et ta pühendas sellele terve Instagrami postituse. Ta kirjutab: «Keto on väga süsivesikuvaene toitumiskava, mis paneb keha hullusti  rasva põletama. Ka vananemisprotsess aeglustub ja vaimsed sooritused paranevad.»

Halle Berry 
Halle Berry Foto: Richard Shotwell/AP

Vanessa Hudgens

Näitlejanna Vanessa Hudgens ütles ajakirjale People: «Paljud inimesed usuvad, nagu oleks rasv midagi halba, aga see pole nii. Mina vaatan, et ma oleks piisavalt tervislikke rasvu saanud. See annab mulle väga võimsa energialaengu.»  Tema lemmiktoit on mangovõi.

Vanessa Hudgens 
Vanessa Hudgens Foto: David Dee Delgado/AFP

Kourtney Kardashian

Tõsielustaar alustas selle dieediga pärast seda, kui ta vereanalüüs näitas kõrget elavhõbeda- ja pliitaset. Oma elustiili veebisaidil Poosh kirjutas ta: «Mu keha pole kunagi nii hea välja näinud. Toitumiskava on seotud küll paljude piirangutega, ent kui tunned põhireegleid, siis on seda lihtne meeles pidada. Mina keskendun eelkõige värskele köögiviljale ja lahjadele proteiiniallikatele.»   

Kourtney Kardashian 
Kourtney Kardashian Foto: NINA PROMMER/EPA
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles