Rühm koomikuid vahetas poes Donald Trump Jr raamatutel kaaned välja

Linda Pärn
, raamatuportaali toimetaja
Copy
Donald Trump Jr raamat "Triggered: How the Left Thrives on Hate and Wants to Silence Us" protestija käes.
Donald Trump Jr raamat "Triggered: How the Left Thrives on Hate and Wants to Silence Us" protestija käes. Foto: Etienne Laurent/EPA/Scanpix

Ameerikas jõudis poodidesse USA presidendi Donald Trumpi vanima poja Donald Trump Jr raamat «Triggered» alapealkirjaga «How the Left Thrives on Hate and Wants to Silence Us» («Kuidas vasakpoolsed elavad vihast ja tahavad meid vaigistada»). Veebiavarustes on hakanud kulutulena liikuma foto raamatutest, millel koomikuterühmitus on kaaneümbrised ära vahetanud, et raamatutel oleks teine pealkiri.

Komöödiagrupp TGL (The Good Liars) pani poes Trump Jr raamatutele kaaneümbrised, millel on pealkirjaks «Daddy, Please Love Me: How Everything I Do Is Try To Earn My Father’s Love» ehk «Issi, palun armasta mind. Kuidas ma teen kõik selleks, et oma isa armastust välja teenida».

Koomikud avaldasid sotsiaalmeedias oma vembu tagamaad ja tunnistasid, et ümbriseid vahetasid just nemad. Enda sõnul vahetasid nad raamatutel paberkaaned ära selleks, et teos jätaks poekülastajatele veidi ausama mulje. «Ole lahke, Junior!» kirjutasid nad oma postituse juurde.

Hiljem selgitasid TGL liikmed väljaandele The Hill lisaks, et on väga kurb vaadata, kuidas üks mees püüab nii avalikult oma isa heakskiitu välja teenida. «On täiesti ilmselge, et president Trump ei armasta teda, ja Juniori katseid saada oma isa tähelepanu – Halloweenil oma isaks riietumine ja abiellumine Fox Newsi töötajaga, kes näeb Melaniaga kahtlaselt sarnane välja – on päris raske pealt vaadata,» ütlesid nad.

Donald Trump Jr raamat on juba leidnud palju kriitikat ja seda pole ka raske pilgata. Nagu märkis raamatut kritiseerinud Robert Maguire, siis võrdleb noor Trump oma teoses langenud sõdurite ohvreid kõigi teiste ohvritega, «mida on tulnud tema isa edu nimel teha». Kui Trump Jr käis UCLA ülikoolilinnakus oma teost esitlemas, ootasid teda valjuhäälsed protestijad, kes nõudsid, et president Donald Trump tagasi astuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles