Enam ei pea mõtteid lugema: niimoodi saad mehe tunnetest rääkima

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Pole midagi parata - mõnel inimesel tuleb oma soovide ja vajaduste väljendamine lihtsalt loomulikumalt välja kui teisel ning üldjuhul on naised selle poole pealt sõnaosavamad. Mehest tunnete väljapigistamine võib olla paras trikikas. 

Õnneks toob Elite Daily meieni kuus head nippi, mille abil julgustada meest endagi tundeid rohkem jagama. Proovi kohe järgi!

1. Väljenda alustuseks enda soove ja vajadusi selgelt. Kui tahad, et sinu partner räägiks sinuga, pead ilmselgelt sama tegema.

2. Ole empaatiline - mõnikord seostub tunnetest rääkimine negatiivsete tagajärgedega, mistõttu peaksid olema partneriga hästi kannatlik ning mitte teda tagant kiirustama.

3. Kuula tähelepanelikult. Kui mees avabki end sulle, siis ei ole sellest pikas perspektiivis mingit kasu, kui sa teda päriselt ei kuula. Ja usu, ta saab aru, kui sa ei kuula.

4. Ole eeskujuks - kui tahad, et partner räägiks oma tunnetest ausalt, siis tee ise sama ning anna mõista, et omavahel tunnetest rääkimine on täiesti normaalne ja oodatud.

5. Ära sunni vestlusi tagant. Igal teemal on oma aeg ja koht ning kõige paremini õnnestuvad vestlused, mille teema loomulikult üles kerkib.

6. Küsi spetsiifilisemaid küsimusi. Näiteks selle asemel, et küsida, kuidas tema päev läks, küsi, kuidas ta end täna tunneb. Niimoodi tähtsustad tundeid rohkem kui sündmusi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles