Letizia kannab talve trendimustrit

Naine
Copy
Hispaania kuninganna Letizia.
Hispaania kuninganna Letizia. Foto: Jimmy Olsen/MPI/Capital Pictures/RJO/MPI/Capital Pictures

Hispaania kuninganna Letizia on stiiliikoon. Hiljuti jäi ta silma hanejalamustrilise mantliga. 

Hanejalamuster on tagasi! Juba sügis-talvistel moe-show'del oli näha hanejalakesi, näiteks Chanelil. Nüüd on see trend igapäevaellu jõudnud ja kirgastab meie halli aastaaega.

Chanel, Paris Fashion Week, sügis-talv 2019.
Chanel, Paris Fashion Week, sügis-talv 2019. Foto: Rick Gold/Capital Pictures/GOL/Capital Pictures

Kuninglik stiil

Üks, kes teab, kuidas hanejalamustrit õigesti kanda, on Hispaania kuninganna Letizia. Esmaspäeval oli kuninganna Madridi lennuväljal elegantse bleiser-stiilis mantliga Hispaania brändilt Uterque.

Hispaania kuningas Felipe VI ja Hispaania kuninganna Letizia Adolfo Suarez Madrid-Barajase lennujaamas. 
Hispaania kuningas Felipe VI ja Hispaania kuninganna Letizia Adolfo Suarez Madrid-Barajase lennujaamas. Foto: Jimmy Olsen/MPI/Capital Pictures/RJO/MPI/Capital Pictures

 Suurepinnaline muster ja silmatorkavad kalliskive meenutavad nööbid teevad sellest mantlist tõelise statement-eseme.  Mantli juurde sobisid kui valatult must lihtne rullkraega pullover ja must käekott, et mantel saaks keskmes särada.

Hispaania kuninganna Letizia 
Hispaania kuninganna Letizia Foto: Jimmy Olsen/MPI/Capital Pictures/RJO/MPI/Capital Pictures

Stiilinõuanne

Lihtne põhivarustus, mis koosneb T-särgist, teksadest ja biker boots'idest, näeb hanejalamustri kõrval ülimalt stiilne välja. Naiselikuma joone andmiseks sobib suurepäraselt ka vööga kleit. 

Kui mantel tundub esialgu liiga edev ja suur väljaminek, siis võib trendile läheneda ka hanejala-pulloveri või mõnusa XL-salliga, kirjutab Freundin. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles