Reikoppi teinud Mihkel Raud: «Kõik, mis on hea, on ebatervislik!»

Elu24
Copy
Mihkel Raud.
Mihkel Raud. Foto: Elmo Riig

Elu Ameerika ja Eesti vahel jagav kirjanik ja muusik Mihkel Raud oli täna külas «Ringvaates» ning jutuks ei tulnud mitte Raua uusim raamat «Isa», vaid hoopis kiirtoit. Raud tegi saates Reikoppi ja proovis maailma ühe populaarseima kiirtoidurestoran KFC praekana.

Chicagos resideeruv Mihkel Raud rääkis «Ringvaates», et ei ole varem Kentucky Fried Chickenit proovinud. Raud ütles, peab ennast kiirtoidufänniks ja tema suured lemmikud on burgerid, mida ta aeg-ajalt sööb ja ka tema lastele on need meeltmööda, sest pere pisematele mõeldud einega käivad burgerirestoranides kaasas mänguasjad.

Rauale pakuti degusteerimiseks kanavalikut, milles oli USA kanaketi KFC kõrval oli esindatud ka ka kodumaine Wingstop ja Chicken King. 

«Ma ei ole eriline kanafänn. Kanatiibade vastu ei ole mul otseselt midagi, aga kogu see praetud kana kontseptsioon lihtsalt pole mu esimene valik,» ütles Raud.

«See ei ole absoluutselt tervislik. Kõik, mis on hea, on ebatervislik. Ja kõik, mis on tervislik, on kohutavalt halb!» lisas Raud.

Maitstud paladest hindas Raud parimaks kodumaiseid Wingstopi kanapalasid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles