Julmalt petetud naine: kaksikelu elamine on sama, mis koduvägivald

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

38-aastane Catherine Garrod rääkis The Sunile, et kulutas oma elust kolm ja pool aastat mehe peale, kes oli samal ajal olnud suhtes teise naisega.

Vale tuli välja, kui mees saatis Catherine'ile armsa ja romantilise kirjaga kaardikese ning jagas seda sotsiaalmeedias. Niimoodi sattuski seda nägema mehe teine pruut. Viimane võttis Catherine'iga suures vihas ühendust, arvates, et tegemist on mehe armukesega. Catherine näitas aga naisele nende ühiseid pilte ja Facebooki vestluseidki ning nii taipasid naised, et armuke pole neist kumbki, vaid mõlemat on südametult ninapidi veetud.

«Ta arvas, et üritan nende suhet lõhkuda, kuid mul õnnestus teda veenda, et enda teada olen temaga tavalises püsisuhtes olnud. Siis arvas ta, et hoopis tema on armuke, kuid tegelikult oli tüüp meile mõlemale lihtsalt s*tta keeranud» ütles Catherine.

Naised otsustas koos mehe vanemaid külastada. Kui Catherine elas mehe vanematest 45-minutilise autosõidu kaugusel, siis teine naine elas neist ümber nurga. Selgus aga, et mehe vanemad olid tema kaksikelust täiesti teadlikud ega pannud seda pahaks.

«Ma ei mõista, kus nende moraal on. Ma pidasin neist enne lugu, nad paistsid toredate inimestena,» selgitas Catherine oma nördimust.

Naised pöördusid ka ühiselt politseisse, kuid paraku ei piisanud nende tõestusmaterjalidest süüdistuse esitamiseks. 

Catherine alustas pärast seda petitsiooniga, mille kohaselt peaks selline kaksikelu elamine võrdsustatama koduvägivallaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles