Puhkusel igavlenud inglanna ostis lotopileti, mis tegi temast ropprikka naise

Elu24
Copy
Jodie Scullion, recieves her £1 million cheque at the Botanical Gardens, Birmingham.  November 8, 2019.  A bank worker had a lotto beginner’s luck when she won £1million the first time she played an online game – while killing time on a "boring" caravan holiday. See SWNS story SWMDlotto.  Jodie Scullion, 38, was sitting in her caravan on a wet campsite in Somerset when she decided to play an Instant Win Game on her mobile phone.  She paid £5 to play the '£1M Run for Your Money' game on October 28 and scooped the jackpot.   Today (Fri) Jodie, a mortgage underwriter, picked up her mega-cheque at the Birmingham Botanical Gardens.
Jodie Scullion, recieves her £1 million cheque at the Botanical Gardens, Birmingham. November 8, 2019. A bank worker had a lotto beginner’s luck when she won £1million the first time she played an online game – while killing time on a "boring" caravan holiday. See SWNS story SWMDlotto. Jodie Scullion, 38, was sitting in her caravan on a wet campsite in Somerset when she decided to play an Instant Win Game on her mobile phone. She paid £5 to play the '£1M Run for Your Money' game on October 28 and scooped the jackpot. Today (Fri) Jodie, a mortgage underwriter, picked up her mega-cheque at the Birmingham Botanical Gardens. Foto: Dave Evitts / SWNS/Dave Evitts / SWNS

Inglismaalt pärit pangatöötaja Jodie Scullion (22) koges algaja õnne, kui ta Somerset´is puhkusel olles igavusest loteriipileti ostis ja peavõidu - 1 miljon inglise naela võitis!

Jodie Scullion (22) viibis parasjagu oma järelmaksuga ostetud haagissuvilaga Inglismaal Somersetis asuvas kämpingus kui otsustas mobiiltelefoni abil mängida lototmängu «Instant Win Game.»

Scullion maksis pileti eest 5 naela ja sai selle vastu mängust peavõidu - 1 miljon inglise naela!

Pangatöötaja Scullion võttis täna Birminghami botaanikaaias vastu rahatšeki.
Pangatöötaja Scullion võttis täna Birminghami botaanikaaias vastu rahatšeki. Foto: Dave Evitts / SWNS / Scanpix

Naine rääkis, et oli koos perekonnaga sel aasta viimast korda haagissuvilate kämpinguplatsil ja viletsavõitu võitu ilma ning kehva tuju tõttu otsustas mängida lotot.

Kui Scullion sai aru, et oli just loterii peaauhinna võitnud, jooksis ta vanemate haagissuvila juurde, et jagada uudiseid oma tohutu võidu kohta.

Õnnelik lotovõitja Jodie Scullion.
Õnnelik lotovõitja Jodie Scullion. Foto: Dave Evitts / SWNS/ Scanpix

Scullion meenutas: «Isa kontrollis võitu, kontrollis uuesti ja pärast kolmandat kontrolli käskis mul rahulikuks jääda.»

Scullion helistas lotoga seotud firmasse, et võidu kohta pärida ja kinnitust saada ning samal ajal käskis tema isa perekonnal rahulikuks jääda. Kui Scullion telefonikõne lõpetas hakkas terve perekond rõõmust hõiskama ja naerma.

Jodie Scullion sai täna kätte rahatšeki 1 miljonile inglise naelale.
Jodie Scullion sai täna kätte rahatšeki 1 miljonile inglise naelale. Foto: Dave Evitts / SWNS/ Scanpix

Scullion, kes elab koos vanemate ja nelja õega Birminghamis, ütles, et kavatseb nüüd endale maja osta, pere luksuspuhkusel viia ja järelmaksuga ostetud karavani välja osta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles