Sodiaagisaladused. 5 tähemärki, kes tapavad kõige suurema tõenäosusega

Dagmar Lamp
, Teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Foto: Shutterstock

Astroloogid on välja toonud viis sodiaagimärki, mille esindajad võivad vihahoos suisa mõrvarlikele tegudele minna. See võime ei paista esialgu ehk väljagi, kuid ehk on parem olla valmis ning teada, milliste inimeste agressioon läheb ülituliseks.

Muidugi ei tasu seda võtta puhta kullana ning õnneks on meie hulgas vähe neid, kes kirehoos enesevalitsuse kaotavad, olgu meil selleks siis mingi nö sünnipärane eeldus või mitte. Astroloogid aga usuvad, et agressioon on teatud sodiaagimärkidele omasem kui teistele, kirjutab Limon. Me võime seda muidugi võtta kõike ka sümboolsena – tapmine ei pea tähendama antud kontekstis veretööd, vaid ka kibedat tüli, enda eest seismist ning inimsuhete lõpetamist.

Kaljukitsed hoiavad selle verise edetabeli viiendat kohta ning peamine põhjus, mis neid ajab kuritegudele, on materiaalne rikkus. Kaljukitsed saavutavad elus oma eesmärgid. Seetõttu ajab neid eriti närvi, kui keegi oma küüsi nende varanduse taha püüab ajada või eesmärkide saavutamise teel ees seista. See viha kasvab agressiooniks ning küpseb kättemaksuplaan.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles