Keha modifitseerimisest sõltuvuses olev naine lasi silmavalged siniseks tätoveerida

Naine
Copy

Naine, kes on oma keha modifitseerimise peale kulutanud üle 20 000 euro, avaldab nüüd, mis juhtus tema nägemisega pärast silmavalgete siniseks tätoveerimist. 

Austraallane Amber Luke on noor naine, kes on sõltuvuses oma keha modifitseerimisest. Lisaks sellele, et ta on peaaegu üle terve keha tätoveeritud (sealhulgas silmavalged ja huul seestpoolt), on tal ka poolitatud keel ja hulgaliselt neete.

Hiljuti tegi naine šokeeriva ülestunnistuse – pärast silmavalgete siniseks tätoveerimist oli ta kolm nädalat pime. «Ma ei suuda isegi kirjeldada, mis tunde silmavalgete tätoveerimine tekitas. Keegi oleks nagu haaranud peotäie klaasikilde ja neid mulle silma hõõrunud,» ütles Luke väljaandele Barcroft Media. Naise sõnul ei ole see tavapärane, et pärast taolist protseduuri ajutiselt pimedaks jäädakse. «Viga oli minu tätoveerijas,» selgitas naine.

Luke, kes nimetab ennast Instagramis sinisilmseks valgeks loheks, tunnistas väljaandele, et hakkas oma keha moonutama juba 16-aastasena. Nüüd, kaheksa aastat hiljem, ta enda sõnul ühtegi ekstreemset protseduuri enam ette võtta ei kavatse. Üks eesmärk neiul siiski on – aastaks 2020 loodab ta tätoveeringutega täielikult kaetud olla. 

Luke'il on Instagramis 145 000 tuhat jälgijat, kes tema muudatustel pidevalt silma peal hoiavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles