Last teeselnud kääbus osutus täiskasvanud sotsiopaadiks (4)

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Last teeselnud kääbus Natalia
Last teeselnud kääbus Natalia Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Ukraina päritolu päkapiku-mõõtu täiskasvanud naine pettis USA perekonda, teeseldes 6-aastast tüdrukut. Pettuse avastanud kasuvanemad hülgasid psüühiliselt ebastabiilse «tütre» ja said hoopis ise süüdistuse kaela.

Ameeriklased Kristine ja Michael Barnett lapsendasid 2010. aastal Ukraina päritolu Natalia Grace'i, arvates, et tegemist on 6-aastase tüdrukuga.

Nüüd, aastaid hiljem, ütleb Kristine Barnett, et Natalia oli juba toona tegelikult täiskasvanud «sotsiopaat», kes üritas teda mitu korda tappa, vahendas The Mirror. 

Natalia Grace Barnett kaitses end USA staarpsühholoogi dr Phili saates antud dramaatilises intervjuus, kinnitades, et oli Barnettide peres elades laps. 

Kääbuse väitel oli ta peres elades 9-aastane, kuigi Barnettid väidavad, et ta oli toona juba 22-aastane. 

Barnettid süüdistavad Nataliat ka pereliikmete tapmise katsetes ning peeglite verega määrimises. 

Endise kasuema sõnul põeb Natalia rasket vaimset haigust, mida diagnoositakse ainult täiskasvanutel. Haigus sunnib teda muu hulgas liikuvatest sõidukitest välja hüppama ja peegleid verega määrima.

Septembris vahistati Kristine ja Michael Barnett seoses laste väärkohtlemise süüdistusega, sest nad olid jätnud Natalia väidetavalt üksi korterisse elama ja kolinud koos teiste lastega Kanadasse.

Nad hülgasid Natalia 2013. aastal, kui said teada, et tegemist on hoopis täiskasvanud naisega. Barnettid lasid toona muuta Natalia vanuse dokumentides 22 aasta peale ning üürisid naisele korteri, kuhu nad ta üksi elama jätsid.  

Ukrainlanna, kes elab nüüd Ameerikas uue kristlastest pere juures, vätis dr Philile antud intervjuus, et oli toona hoopis 16-aastane. 

Last teeselnud kääbus Natalia
Last teeselnud kääbus Natalia Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Barnettide süüdistustele, et ta oli juba toona täiskasvanu, vastas Natalia: «See ei ole tõsi. See ei ole üldse tõsi. Ma tahan lihtsalt, et inimesed kuuleksid ka minu poolt loost.»

Natalia uus kasuema Cynthia Mans, kes istus intervjuu ajal naise kõrval, ütles, et tal on tütre luuskaneeringud, mis tõestavad tema tegelikku vanust. Barnettid aga on varem väitnud, et nende valduses on luuskaneering, mis näitab, et Natalia sündis 1989. aastal. 

Barnettide väitel üritas last teeselnud Natalia pere eest varjata oma menstruatsiooni ning tal oli täiskasvanu hambumus ja kubemekarvad. 

Paar väitis isegi, et nende lapsendatud tütar üritas neid ja nende poegi tappa. 

Natalia uus kasuema Cynthia Mans ütles, et hoolimata kasutütre vastu esitatud kohutavatest süüdistustest pole ta mures Natalia eest hoolitsemise pärast ja lubab tal vabalt oma teiste lastega koos olla. 

«Me peaksime aitama. Mina ja mu abikaasa lapsendasime need lapsed. Kes seda ikka teeks, kui meie seda ei tee,» rääkis Mans.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles