Tõsielustaar Seidi Voogre kommenteerib esmakordselt peretragöödiat: ei lähe päevagi, kui ma sellele ei mõtleks

Elu24
Copy
Tõsielustaar Seidi Voogre.
Tõsielustaar Seidi Voogre. Foto: Pilt: Elu24

Tõsielusarjast «Rannamaja» tuntust kogunud Seidi Voogre otsustas läbi Twitteri jagada esmakorselt oma tundmusi 2014. aastal avalikkust vapustanud juhtumit, kus tema õetütar Emily peaaegu oma elu kaotas. Seidi sõnul ei lähe päevagi mööda, kui ta ei mõtleks juhtunule.

Mõned nädalad tagasi jõudis meedia vahendusel avalikkuse ette, et Seidi on poolsurnuks pekstud Emily ema Keiti Voogre õde.

Seidi ei soovinud meedias seda teemat kommenteerida, kuid otsustas sotsiaalmeedia kaudu teema tõstatada peale seda, kui inimesed hakkasid juhtunu osas spekuleerima. Voogre sõnul ei pea ta juhtunu pärast ennast kivi all peitma ja oma elu elamata jätma. 

«Ma lubasin, et ei kommenteeri seda teemat, aga ma ei suuda vaadata, kuidas inimesed sellist jama toodavad. Võtan esimest ja viimast kord sellel teemal sõna. Ainult enda seisukohalt,» säutsus Seidi.

«Ma ei saa rääkida tegudest, mida minu silm pole näinud...ja mind nimetatakse varjajaks. Ei lähe päevagi, kui ma ei mõtleks juhtunule. Ma ei pea ennast kivi all peitma ja oma elu elamata jätma,» kirjutas Seidi Twitteris. 

Seidi lisas Twitteris, et ta armastab lapsi. 

Pisikese Emily tragöödia šokeeris tervet Eestit ja väikese tüdruku käekäigule elasid paljud inimesed kaasa. 

Foto: Kuvatõmmis Twitterist
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles