Brigitte Susanne Hundi fännid: Brigitte oli ise naiivne ja Roni naistelembus on ammu teada

Elu24
Copy
Brigitte Susanne Hunt ja Ron Nõmm.
Brigitte Susanne Hunt ja Ron Nõmm. Foto: Jake Farra

Kodumaises meelelahutusjakirjanduses lahvatas eile pomm, mis kiskus lugejate ette seltskonnatähe Brigitte Susanne Hundi ja tema nüüdseks endise elukaaslase Ron Nõmme lahkumineku. Fännid annavad nüüd Hundile Instagramis vihjeid Ron-i väidetava varasema truudusetuse kohta.

Eile oli meelelahutusajakirjanduse esiuudiseks Brigitte Susanne Hundi ja Ron Nõmme lahkuminek, mille tingis mehe truudusetu käitumine. Nimelt nähti Nõmme reede õhtul ööklubis Cafe VS-is naiskolleegiga suudlemas.

Fännid on hämmingus, et kuidas Hunt sai nii naiivne olla?

«Kahju ikka aga kas see polnud mitte juba ammu teada tõsiasi , et ta on petnud ? Korduvalt käinud jutud läbi .. mõni lihtsalt ei taha kuulata» kirjutas üks kommentaator.

Brigitte Susanne Hundi vastus sellele kommentaarile «Mina nägin ja kuulsin seda kõike esimest korda,» hämmastas fänne veelgi enam.

«Aga mis petmine see oleks, kui sa teaksid juba varem kõiki kordi? Ideaalis sa poleks tohtinud teada ju ka seda korda. Kui palju sulle on inimesed kirjutanud või on isegi story’dest läbi käinud, et Ron petab? Mille peale sina oma naiivse ja ninaka hoiakuga alati vastad: «Haters gonna hate (vihkajad jäävad vihkajateks - tõlk.), olete kadedad vä?» S*taks kade, et ma ei saa mingi sisutu ja lambise Saarema jorsiga tatti panna. Vastused oli juba ammu sinu ees, järgmine kord ära ole nii naiivne ja kuula mida inimesed sulle räägivad. Teada tõde, jutud ei tule kunagi õhust,» lisas varasem kommentaator.

Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Hunt andis täna Instagrami Story vahendusel teada, et ta ei soovi Roni-i käitumise kohta mingit informatsiooni saada ja palub omaette olemise soovi respekteerida!

Juhtunu järel on paljud Brigitte Susanne Hundi sõbrad ja fännid talle Instagramis rohket ka toetust üles näidanud.

«Löö uks selle Roni taga pauguga kinni! Tee trenni, nuta südamevalu välja ja edasi! Palju armastust sulle! Respect!,» kirjutas üks toetaja.

Teine poolehoidja lisas «Väga madal enesehinnang peab sellel naisel olema, kes teise naise mehega midagi sellist teeb!»

Hunt on asunud seika kommenteerima Insta story vahendusel. Nimelt oli videosid kokku viis ja Hundi sõnul jagas ta videosid ise meediga, sest tal ei ole soovi, et keegi teine tema isiku pealt raha teeniks.

«Mis juttu ajab meedia suust välja, et ma olin varasemalt Roni petmisest teadlik? Kus te võtate seda? Ma ei olnud. Mul ei olnud kunagi mitte ühtegi video või pilti, sellest, et Ron oleks sellist asja varem teinud.» 

«Kui ma sain selle kõne VS'ist, et vabandage, teie mees suudleb teise blondi naisega, siis ma olin nagu ok? Sain videod. Ron tuli koju, slap the shit out of him (andsin talle tappa) ja ütlesin head aega? We are done here, moving on. (Asi on lõpetatud ja ma liigun eluga edasi). Ma tõesti ei teadnud seda, mis eelevalt juhtunud oli,» rääkis Hunt oma Insta story'is.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles