Naistekähmluses osalenud Madeleyn Kurg: kuidagi tuleb end kaitsta (1)

Elu24
Copy
Higher Self fotosessioon: pildil on Madeleyn Kurg.
Higher Self fotosessioon: pildil on Madeleyn Kurg. Foto: Higher Self/Felix Laasme

Elu24-le laekunud info kohaselt leidis eile Tallinnas, Sakala tänaval NR99 kohvikus toimunud halloweeni peol aset kähmlus kahe naise vahel. Üks intsidendi osapool oli modellist suunamudija Madeleyn Kurg (25).

Allika väitel toimus eile õhtul NR99 kohvikus kutsetega toimunud halloweeni peol kähmlus kahe naise vahel. Vahejuhtumi ühe osapoolena tunti ära Madeleyn Kurg, kes tõukles ühe heledapäise neiuga, kes lubas talle «peksa anda.»

Naiste kähmlemine tantsuplatsil kestis paar minutit ja neile läksid vahele kaks meest. Kurg ja vahejuhumis osalenud naine üritasid ka teineteist lüüa. Allikas lisas, et hiljem ei olnud kumbagi vahejuhtumi osalist enam peol näha, sest tõenäoliselt saadeti nad välja või mindi hoopis õue omavahel olukorda klaarima. 

Madeleyn Kurg kommenteeris Elu24 toimunut järgmiselt: «See vahejuhtum toimus eile öösel, kui minu sõbrannale üritati selja tagant käsi külge panna ning seal vahel olles tekkis tõesti olukord, kus oleks peaaegu kakluseks läinud. See oli enesekaitse.»

Kurg rääkis, et tegemist oli arusaamatusega, mille tingis alkoholijoobes olnud võõra naisterahva käitumine.

«Vägivald ei ole mingisugune lahendus, ega eelistatud viis asjade lahendamiseks, aga olukorras, kus tullakse kätega kallale, peab ennast kuidagi kaitsma,» ütles Kurg.

Kas kumbki pool on pöördunud ka politsei poole, ei ole teada. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles