Netikelmid pätsasid Elina Borni näo, et kaalulangetustoodet müüa

Elu24
Copy
Elina Born MyHits LIVE stuudios, 21.08.2019
Elina Born MyHits LIVE stuudios, 21.08.2019 Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Lauljatar Elina Born (25) on sattunud internetikelmide ohvriks - nimelt reklaamitakse Elina näo ja nimega kaalulangetustoodet, millest lauljataril enesel õrna aimugi polnud.

Elina jagab sotsiaalmeedias kuvatõmmist ühest vestlusest, kus temalt uuritakse, kas see vastab tõele, et lauljatar on kaalust alla võtnud tänu ühele konkreetsele spreile. «Või tehakse sellele tootele sinu näol reklaami?» uuritakse lauljalt.

«Mina ei ole ühtegi spreid kasutanud! Sooviksin väga näha, millest jutt. Kui leiate, palun jagage minuga!» vastab sedapuhku lauljatar.

«Ma ei ole seda kasutanud ja ei soovita ka teil seda teha,» lisab ta.

Kuvatõmmis Elina Borni Instagram Story'st.
Kuvatõmmis Elina Borni Instagram Story'st. Foto: Instagram Story/Eina Born

Lisaks jagab lauljatar sotsiaalmeedias ka kuvatõmmist artiklist, kus toodet reklaamitakse ja kus väidevalt ka Born ise toodet kiidab. «Ütlen uuesti, mina ei ole seda kasutanud, veel vähem kellelegi intervjuud andnud. Väga alatu.» 

«See pole okei, et kasutatakse minu nime, nägu ja keha mingi asja reklaamiks, mida ma pole never (kunagi - ingl k, toim) kasutanud ega isegi sellest midagi kuulnud,» jagab Born oma pahameelt. 

Kuvatõmmis Elina Borni Instagram Story'st.
Kuvatõmmis Elina Borni Instagram Story'st. Foto: Instagram Story/Elina Born

Ent see pole mitte esimene kord, mil eesti staare on petuskeemides ära kasutatud. 

Tarbija kirjutas 3. mail, kuidas eesti kuulsaid saatejuhte kasutati ära rahvusvahelises petuskeemis. Toona «ilmus» endise ajakirjaniku Allan Alaküla nime alt «artikkel», kuidas «Õhtu!» saatejuhid Piret Laos ja Jüri Butšakov bitcoin-i raha investeerivad.

Juunis kirjutas Elu24, kuidas petuskeem, mis kasutas ära «Õhtu!» saatejuhte, oli leidnud endale uue «ohvri». 

Artiklis, mis avaldati Major portaalis, on «soovitajaks» Meelis Lao. Libaartiklis kirjeldatakse teda kui meest, kes taastus pankrotist tänu automatiseeritud Bitcoin Future-nimelisele Bitcoini platvormile.  Loe sellest rohkem SIIT!

Seejärel tuli kirjutas Elu24 ka augustis, kuidas järjekordset Eesti telenägu rahvusvahelises petuskeemis ära kasutati. Toona mässiti «Õhtu!» saate reporter Heelia Sillamaa krüptorahaga seotud petuskeemi. Loe sellest rohkem SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles