Heategevusliku ürituse jaoks otsitakse topless-meesteenindajaid!

Elu24
Copy
Kandideerimise eeltingimuseks ei ole ainult ilus keha!
Kandideerimise eeltingimuseks ei ole ainult ilus keha! Foto: SCANPIX

Edinburghlive vahendab, et Midlothianist, Šotimaalt pärit Melissa Sugar postitas Bonnyriggi ja Lasswadi Facebooki gruppidesse üleskutse, milles andis teada, et otsib novembri lõpus toimuvale heategevuslikule üritusele topless-meesteenindajaid. Sobivatel kandidaatidel võiks olla kena ülakeha ja nad ei tohi olla häbelikud.

Melissa Sugari ebatavaline postitus kõlas järgmiselt: «Natuke veider, aga teen siiski üleskutse! Otsin 29. novembri õhtul toimuvale heategevuslikule üritusele vabatahtlikke palja ülakehaga meesteenindajaid! Ürituse tulust saadud annetused lähevad heategevuslikuks otstarbeks Springfieldi hooldekodu elanike jõulukinkide jaoks! Igasugune abi on teretulnud! Üritus leiab aset Lasswade'i ragbiklubis.»

Pilkupüüdvat postitust on alates selle üleslaadimisest arvukalt kommenteeritud. Paljud mehed on pakkunud ennast vabatahtlikuks ja veelgi rohkem mehi on soovitanud pakutavale tööle oma sõpru.

Üks naiskommenteerija küsis, et kas kandideerimise eeltingimus on, et mees on heas füüsilises vormis?

Sugar vastas seepeale: «Mitte tingimata», mis tekitas veel ühe naissoost kommentaatori avalduse: «Ei ole midagi seksikamat mehe juures kui liha luudel!»

Postitusele reageeris ka üks naljahammas, kes kirjutas, et kahjuks on selliseks tööks vale aastaaeg, sest ta näeb välja valge nagu kummitus.

Õnneks ei saanud Sugar ainult naljatlevaid vastuseid, vähemalt üks inimene pakkus, et saab ettevõtmisest osa võtta.

Meesterahvad, kes satuvad novembri lõpus Midlothiani kanti Šotimaal, saavad endast aga huvi korral veel märku anda. Melissa Sugariga on võimalik Facebooki vahendusel ühendust võtta!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles