Suusaässad Allar Levandi ja Ago Markvardt tegid ootamatu hüppe

Copy

Pole tõsi, et Eesti suusatajate käsi ei käi hästi. Sõltub, millega ennast siduda. Kunagised spordisangarid Allar Levandi ja Ago Markvardt tegid ootamatu hüppe õiges suunas ja maandusid Donna Nordica moelaval. Kuigi pika hüppega sel korral tegu küll polnud, kuid stiilipunktid tulevad selle eest maksimaalsed!

Moemaailmas on üllatamine sage temp, aga harva õnnestub rahvast sedavõrd kärmelt kaasa elama panna nagu see suusaässadel korda läks. Donna Nordica tuliuus kollektsioon kandis nime Suusabaasis on tantsupidu. Legendaarne hittlugu ja suusad seljas tantsu löövad Allar ja Ago tekitasid hetkega hea tuju. Sportlastel oli laval ka oma asi ajada – mõlemad kandsid taaskasutusprojektina valminud bambuspuuvillasärke Donna Nordica uuest sarjast hunt on.

Foto: Erlend Staub

Nostalgiaga põimitud suusamuljed Nuustaku, Mustamäe Vanaka ja Viimsi Vimka mägedelt tõid vaatajatele naeratused näole ja mõnele pisara silmanurka.

Lavale jõudis külluslik assortii muudki huvitavat. Moi Vatsar ja Mai Loog, kaks loovhinge moemärgi taga, on alati rõhutanud, et nad kavandavad kauneid rõivaid päris naistele, mitte üksnes piitspeenikestele modellidele.

Foto: Erlend Staub

Seda põhimõtet rõhutas ka modellivalik. Kaunitarid igas kaalus ja kasvus, tähti telemaailmast ja teatrist ning sekka ka lapse mõõtu tulevikutähti.

Foto: Erlend Staub

Kollektsiooni kolm erinevat osa tõid lavale praktilised, avara lõikega dressikleidid, mustrilised ja kehakuju rõhutavad trikotaažkleidid ja lõpetuseks kamaluga litreid ja sädelust.

Foto: Erlend Staub

Magusasõprade rõõmuks võis kleitidel näha külluslikke šokolaadikommimustreid ning mõnusa iroonilise vimka viskasid noad-kahvlid õhtukleidi kaharal seelikul. Sest eks ole aastalõpuaeg lisaks pidude glamuurile ka kurikuulus kaalu kogumise periood.

Foto: Erlend Staub

Donna Nordica muretu, elurõõmus ja igasuguseid naisi väärtustav suhtumine moodi mõjus positiivsuse puhanguna. Usutavasti võiks sama tõhusaid tujuparandavaid võimeid olla ka mõnel meeleolukal kleidil, mida laval esitleti, olgu see siis kommide, kirsside, tähtede või tiibadega.

Foto: Erlend Staub

Vaata galeriist, kes olid Donna Nordica publiku hulgas ja mida põnevat nägi moelaval!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles