Galerii: Saku suurhallis peeti pidu, kust ei puudu kodumaa kuumimad staarid ega särav seltskond

Elu24
Copy

Maailmakuulsaid moebrände esindav edukas jaekaubandusettevõte Põldma Kaubanduse AS tähistab täna Tallinnas Saku suurhallis 25. sünnipäeva. Vaata pilte meie galeriist!

Avamise raames esitletakse ettevõtte enda moebrändi, Eestis disainitud ja toodetud Denim Dreami uut SS20 kollektsiooni, mille läbivaks jooneks on elegantsus ja naiselikkus. Lisaks sellele säravad laval ka kõigi maailmakuulsate brändide kuumimad hooaja trendid, mille aitas tervikuks siduda stilist Karolin Kuusik.

Õhtut juhtivad Eda-Ines Etti ja Tanel Padar astusid lavale koos teiste Denim Dreami armastatud kampaaniastaaridega, kelle hulgas on Ott Lepland, Laura Põldvere, Koit Toome ja Birgit Sarrap. Õhtu jooksul astuvad üles ka räppar nublu, Anne Veski, James Werts ning Radistai. Peole oli oodatud üle 650 külalise.

Õhtu üks tipphetkedest oli Tommy Hilfigeri personaalne videotervitus Põldma Kaubanduse tegevjuhile ja töötajatele pikaajalise pühendumuse ja koostöö eest. Thomas Jacob Hilfiger mainis oma videos ära fakti, et tänu Põldma Kaubanduse AS-ile on Tommy Hilfiger Baltikumi kõige paremini müüv premium bränd.

Denim Dreami kaubamärk loodi 2003. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles