Üllatav avastus: just see märksõna kasvatab kohtinguäpis sinu šansse lausa 144%!

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Mõtle kas või Tinderi peale - sul on vaid sekund ja pilt ja üks tabav lause aega, et teistes inimestes enda vastu huvi tekitada. Tuleb välja, et on aga üks salarelv, mis nende huvi lausa hüppeliselt tõstab.

Kohtingusait Zoosk korraldas 2018. aastal uuringu ning avastas, et toidu mainimine oma tutvustuses või pildiallkirjas suurendas kasutajate saadud sõnumite arvu lausa 144%. Seejuures populaarsemad toidud, mida mainiti, olid guacamole, kartul ja šokolaad.

Miks just toit? Kohtinguekspert Yeung Aratia selgitab, et toidu mainimine muudab sind teiste silmis lõbusamaks ja humoorikamaks.

«See teeb sinu profiili huvitavamaks ja teistest eristuvaks. Enamik profiile on hästi tavalised ega ütle inimese kohta suurt midagi. Paljudel on kirjas, et tulid siia lihtsalt uusi sõpru otsima,» räägib Aratia. «Suhtu oma profiili kui oma elu kirjeldava filmi treilerisse ja tee see põnevaks!»

Tasub vist proovimist? Lisa sinagi Aratia soovituse kohaselt midagi oma lemmiktoidu kohta - kui see ei toogi kaasa märkimisväärset sõnumite hulga kasvu, on sul vähemalt olemas hea jututeema, millest alustada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles