Südantsoojendav üllatus: naine leidis muuseumist oma lapsepõlve lemmikraamatu, mille ta oli ära andnud

Copy
Zoe Andrews raamatuga.
Zoe Andrews raamatuga. Foto: Zoe Andrews / SWNS/ Scanpix

Zoe Andrews armastas lapsepõlves lugeda Frances Hodgson Burnetti raamatut «Salaaed». Hiljuti avastas ta enda suureks üllatuseks, et just tema raamat on muuseumis müüki pandud.

Zoe ja tema õde Hannah lugesid hea meelega Frances Hodgson Burnetti raamatut «Salaaed» ning pidasid mõlemad seda oma lemmikraamatuks. Viimaks kasvasid nad sellest enda sõnul välja ja annetasid teose Oxfami kasutatud raamatu poele. Raamatusse jäid sisse Zoe kritseldatud «hieroglüüfid», vahendab SWNS.

Veerandjajandiks oli Zoe raamatu täiesti ära unustanud, kuni ta seda õnneliku kokkusattumuse tõttu taas nägi. Naine sirvis muuseumis kasutatud raamatuid ja võttis kätte Frances Hodgson Burnetti teose «Salaaed», mis tundus talle välimuse põhjal kuidagi tuttav.

Raamatut lähemalt lehitsedes avastas ta sinna sisse kritseldatud tähed, mis andsid kinnitust, et tegu on tema enda lapsepõlve lemmikraamatuga, mis ta kunagi ära andis. Muidugi kasutas Zoe võimalus ja ostis raamatu 50 penni eest tagasi, et seda mälestuseks enda juures hoida.

Zoe Andrewsi raamat.
Zoe Andrewsi raamat. Foto: Zoe Andrews / SWNS/ Scanpix
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles