Kate Middleton tegi esimese Instagrami postituse. Ja see on emotsionaalne!

Elu24
Copy
Cambridge'i hertsoginna Lahore´i SOS Külas Pakistanis, 20. oktoober 2019.
Cambridge'i hertsoginna Lahore´i SOS Külas Pakistanis, 20. oktoober 2019. Foto: Neil Hall/PA Wire/PA Images/Scanpix

Kui näitleja Jennifer Aniston tegi hiljuti rekordeid purustava Instagrami postituse, siis Kate Middleton´i Kensingtoni palee konto kaudu tehtud postitus jõudis samuti väga paljude inimeste südametesse!

Cambridge'i hertsoginna tegi midagi sellist, mida ta pole kunagi varem teinud - ja kuningapere fännid jagavad ainult kiidusõnu! Kate Middleton tegi pühapäeva hommikul Kensingtoni kuningliku konto kaudu oma esimese Instagrami postituse, kuhu valis fotoseeria enda ja prints Williami protokollivälisest reisist Lahore'i lastekodusse hiljutise Pakistani ringreisi ajal.

Kolme lapse ema Middleton´i postitus annab aimduse sellest, kuidas Lahore'i SOS-küla on aidanud väikelastel turvalises perekeskkonnas edasi areneda. Oma sõnumi illustreerimiseks valis Kate fotod, kus prints William kallistas kahte väikest poissi ja andis ühele väikesele tüdrukule kätt. 

Cambridge´i hertsoginna külastamas SOS Küla Lahore´is Pakistanis.
Cambridge´i hertsoginna külastamas SOS Küla Lahore´is Pakistanis. Foto: Neil Hall/PA Wire/PA Images/Scanpix

Middleton´i sõnum oli järgmine: «SOS küla kogukond on üles ehitatud perekonnale, parimale perekonnale, mida võite ette kujutada - kus kõik hoole all olevad lapsed on kaitstud ja armastatud. Paljud siinsed lapsed on läbi elanud traumaatilisi olusid, kuid siinses hoolivas keskkonnas on nad võimelised looma olulisi kvaliteetseid suhteid, mida neil hädasti arenemiseks vaja on. 

William ja Kate külastasid SOS küla algselt neljapäeval, kuna see oli osa nende reisiga seonduvast ametlikust programmist. Kui nende lennuk pidi neljapäeva õhtul tegema hädamaandumise, tähendas see aga, et kuninglik paar veetis veel ühe öö Lahoris.

Selle asemel, et reede hommikul hotellis lennukit oodata, otsustasid William ja Kate uuesti lastekodu külastada.

Fotod külastusest avaldati pühapäeval ja nendelt on näha, kui meeldivalt kõik asjaosalised aega veetsid. Kuninglik paar lõi SOS külas viibimise ajal kaasa lastega ühises kriketimängus ning tegeles ka kunsti ja käsitööga. Üks laps kinkis Williamile isevalmistatud käevõru, mida prints kandis kogu ülejäänud päeva. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles