Südantlõhestav pilt 5-aastasest kodutust Iiri poisist levib sotsiaalmeedias kulutulena

Elu24
Copy
Kodutu Iiri poiss.
Kodutu Iiri poiss. Foto: Facebook/The Homeless Street Cafe

The Sun vahendab südantlõhestavat lugu väikesest külmetavast kodutust Iiri poisist, kes sõi Dublini tänaval papist aluse pealt spagette. 

Väikest Iiri poissi, nimetagem teda Samiks, märkas ühel Dublini tänaval külmetamas ja spagette söömas kohalikest vabatahtlikest koosnev ühendust «The Homeless Street Cafe», mis tegeleb kodututele toidu, riiete ja hügieenivahendite pakkumisega ning nende murede ärakuulamisega.

Kodutust poisist tehtud foto jagamine on sotsiaalmeedias toonud kaasa tormilise reaktsiooni, seda on jagatud üle veerand miljoni.

Üks «The Homeless Street Cafe» töötajatest kirjutas Facebookis: 

«Olen kodus pärast järjekordset uskumatut tööpäeva. Olen kurnatud, väsinud ja emotsionaalne ning peaksin magama minema, aga kõigi meie meeskonnaliikmete silme ees on pilt täna õhtul nähtust. See on vale ja häiriv, kuid seda juhtub iga nädalaga järjest rohkem.»

Ta lisas: «See on Sam, ta sõi täna õhtul tänaval papist aluse pealt spagette. Kas me saame sellega nõustuda?»

Postitus tõi kaasa arvukaid emotsionaalseid reaktsioone.

«Kahe väikese poja emana oli seda südantlõhestav vaadata. Mu süda murdus. Me peame siin riigis kohe midagi ette võtma. Selline olukord peab muutuma!» kõlas üks kommentaar.

«Nii kurba pilti ei ole ammu näinud,» ütles teine kommenteerija. 

Paljud postitust näinud avaldasid soovi abi pakkuda: «Palun andke teada, kuhu saaksime Sami jaoks annetusi saata ja ka teisi sarnases olukorras olijaid aidata.»

Vabatahtlike ühendus kinnitas, et Samile organiseeriti majutus turvakodus ja ta käib koolis.

The Journali andmetel elab Iirimaal ajutistes turvakodudes 3821 kodutut last. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles