Eestlaste südamed sulatanud Iris Janvier' luksuslik kollektsioon tekitas möödapääsmatuid salasoove

Copy

Silmailu ei pakkunud üksnes vaimustavad kangad ja lõiked, vaid ka nende eredad kandjad. Loovjuht Arina Baranovskaja ja peadisainer Piret Puppart soovitavad selleks sügiseks konjakitooni. «Konjak on imeline toon, mis ei söö ka blondi kandjat ära,» ütleb Arina. Väärt stiilisoovitus sügisnukruse ennetamiseks kõrva taha panna – konjak sobib nii sees- kui ka välispidiseks teraapiaks!

Iris Janvier on juba mõnda aega Eesti naiste südames oma kindla koha leidnud. 

«Uurisin peadisaineri Piret Pupparti käest, mis on nende edu saladus. Ta ütles: «See geniaalne kast! Sirge lõikega kleit, mis laseb naisel olla, paneb ta maksma. Nii ongi!» sedastab Kristina Herodes.

Nii lihtne see ongi! Aga kõik geniaalne ongi ju lihtne ...

Hõrgu ja rikkalikest varjunditest tulvil kollektsiooni juhatasid sisse suursugused punase veini ja purpuritoonid. Pisut soojust ja sügavust meie sügisesse. 

Siis ilmusid aga ootamatud vahepalad «külaliste» näol. Kui lavale astus sinises voogavas kleidis Anne Veski, võeti primadonna meeletu aplausitormiga vastu. Üllatusi «modellide» seas ilmus lavale aga veel riburadapidi. 

HITIHOIATUS: konjakit tasub tarbida nii sees- kui välispidiselt!

Ulmalisemad taevakarva toonid ja idamaised lõiked vahetas välja luksuslik konjakikarva garderoob. Ehk nagu möönab moetoimetaja Kristina Herodes kollektsiooni kohta: «Konjak! Seespidiselt ja välispidiselt, siis oled moodne, ilus ja elegantne.»

Kristina Herodes: «Mulle öeldi vandeseltslaslikult, et see ei söö isegi blonde ära, see konjakitoon. Kohe testin!»

Vaata kollektsiooni täisilus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles