Südantsoojendavad pildid: taksikoer Harlso üllatab meisterliku andega

Elu24
Copy

Briti hommikusaate «This Morning» vaatajate südamed sulasid, kui jumalik väikest vorstikest meenutav taksikoer Harlso näitas oma annet- hoides osavalt asju pea peal, vahendab The Sun.

Taks Harlso on tänu oma meisterlikkusele saanud interneti-sensatsiooniks. Saatejuhid püstitasid koerale rea väljakutseid, mille käigus väike koer pidi hoidma oma pea peal erinevaid esemeid. 

Harslo kandis saates kelmikat kikilipsu, millel ilutsesid mõlema saatejuhi pildid ja talle olid saatesse moraalset tuge pakkuma tulnud omanikud Paul ja Jennifer.

Harlso, kellel on Instagramis 95 000 jälgijat, alustas ülesannet väikese kõrvitsaga, millele järgnes, suur Toblerone šokolaadi karp ja kaks suurt sõõrikut. 

Saatejuht tunnistas, et isegi tema ei suudaks Toblerone šokolaadikarpi pea peal hoida. 

Osades saatevaatajates tekitas koera trikitamine pahameelt, sest tegemist oli koera vastu suunatud õelusega. 

Kuid saatejuhi sõnul pidasid nad enne koera eetrisse laskmist nõu loomaarstiga, kelle sõnul ei ole väikse taksi tegevus ohtlik vaid aitab hoopis koera käitumist treenida. 

Koera omanikud avaldasid saates, et taksil oli ka tähtis nende kihlumisel. Jennifer rääkis: «Paul viis mind New Yorki reisile ja me olime keset Times Square'i ja tõmbas taskust välja oma telefoni, mille ekraanilt vaatas vastu Harlso, kes hoidis oma pea peal kihlasõrmust.»

Vaata video koera etteastest siin: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles