5 inspireerivat katkendit Sharma uuest raamatust «Kella 5 klubi»

Copy
Robin Sharma.
Robin Sharma. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Legendaarne juhioskuste ja tipptulemuslikkuse ekspert Robin Sharma tutvustas kella 5 klubi meetodit juba 20 aasta eest. See põhineb väga tõhusal hommikurutiinil, mis on aidanud tema klientidel jõuda suurepärase tegutsemisvõime, hea tervise ja kõikumatu meelerahuni sel kõikvõimalikest väljakutsetest kubiseval ajastul.

Sharma on selle elumuutva raamatu kallal töötanud üle nelja aasta ja see tutvustab varakult tõusmise harjumust, mis on paljudel aidanud jõuda erakordsete tulemusteni ning ühtlasi saada õnnelikumaks ja paremaks inimeseks, kes oskab elu väärtustada.

Robin Sharma «Kella 5 klubi».
Robin Sharma «Kella 5 klubi». Foto: Raamat

Postimees avaldab uuest raamatust «Kella 5 klubi» viis inspireerivat katkendit! 

  • Igaühel teist on elus mingi kutsumus. Igaühel teist on instinktiivne soov mõnes asjas suurepäraseks saada. Keegi ei peaks jääma keskpäraseks halli massi hulgas ja võtma alandlikult vastu kollektiivselt ebaprofessionaalseid käitumisstandardeid, mis on meie tööstusettevõtete maastikul üha enam levinud. Piiratus ja takistused tulenevad vaid suhtumisest, mis on igapäevaselt omane liigagi paljudele tublidele inimestele, kes viimaks hakkavad uskuma, et tegelikkus ongi selline. 
  • Elu on liiga lühike, et raisata oma talenti tühiste eesmärkide peale. Kui sa sünnid, on sul võimalus ja ühtlasi kohustus legendaarseks saada. Oled loodud selleks, et viia ellu meistritöö nimetust väärivaid asju ja erakordselt tähtsaid eesmärke, et sinust saaks headuse jõud sellel tillukesel planeedil.
  • Sa pead loobuma enesekesksusest. Kõik suured naised ja mehed selles maailmas on olnud andjad, mitte võtjad. Loobu üldisest eksiarvamusest, et võidab see, kel on kõige rohkem asju. Selle asemel tee kangelase tööd – see ei hämmasta su sihtgruppi mitte ainult originaalsuse ja kvaliteedi poolest, vaid ka sellega, et see aitab inimesi.
  • Ükskõik, kus te oma elukaarel ka pole, palun ärge laske ebatäiusliku mineviku valul varjutada oma imelise tuleviku sära. Te olete palju võimsamad, kui te praegu arvata oskate. Uhked võidud – ja tõeline õnnistus – ootavad teid ees. Asute just seal, kus te peate olema, et kasvada, areneda ja jõuda erakordselt tootliku äärmiselt külluslikku ja uskumatult mõjuka eluni, mille olete oma karmimate katsumustega ära teeninud. Tõde on selline, et kõik probleemid ja raskused, kõik eluteel kohatud kuritahtlikud inimesed ja kõik läbitehtud katsumused osutusid täiuslikuks ettevalmistuseks, et olla see inimene, kes te praegu olete. Te vajasite neid õppetunde, et rakendada neid aardeid, andeid ja võimeid, mis teis nüüd ärkavad. Miski polnud juhus. Midagi ei läinud raisku. Olete just seal, kus peate olema, et hakata elama oma ülimatele soovidele vastavat elu. Elu, milles te muutute impeeriumite ja maailma muutjaks. Vahest isegi ajaloo ümbertegijaks.
  • Tõeline suurepärasus ja oma olemusliku geniaalsuse ellurakendamine peabki olema keeruline ettevõtmine. Üksnes need, kes on küllaldaselt pühendunud, et jõuda oma seniste piiride äärele, suudavad neid laiendada. Kogu see kannatus, mida kohtab tol teel, kus üritad rakendada oma erivõimeid, parimaid oskusi ja innustavamaid soove, saab üheks suuremaks inimliku rahulduse allikaks. Üks põhilisi õnne ja seega sisemise meelerahu võtmetegureid on teadmine, et oled oma saavutanud välja teeninud ning olnud piisavalt julge, et anda kõik mis võimalik parimaks saamise nimel.

Robin Sharma esineb Saku Suurhallis 5. novembril, kuhu on tänaseks müüdud ligi 6000 piletit ja järele on jäänud viimased 100 piletit. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles