Video: majja tunginud murdvaras osutus uinakupaika otsinud sarviliseks

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Majja tunginud murdvaras osutus kitseks.
Majja tunginud murdvaras osutus kitseks. Foto: Kuvatõmmis videost

USAs Ohio osariigis elav Jennifer Keathy sai möödunud reedel telefonikõne oma pojalt, kelle sõnul oli nende majja tunginud varas. Lähemal vaatlusel tuli aga välja, et hoones oli hoopis kits. 

«See on nüüd küll kõige tobedam lugu, millega kuulsaks saada,» sõnas Keathy väljaandele New York Post. Naise sõnul oli enneaegselt murdvargaks tituleeritud kits põgenema pääsenud lähedalasuvast farmist, maja tagumise klaasukse lõhkunud ja siis tuppa jalutanud.

Kui Keathy 18-aastane poeg Logan koju saabus, leidis ta perekoera sissesõiduteelt istumast, avastas verandale minnes hunniku klaasikilde ning tundis majja sisenedes kohutavat lõhna. Ettevaatlikult tegi Logan hoonele tiiru peale ning märkas vannitoas magavat kitse.

Kits lõpetas oma retke vannitoas.
Kits lõpetas oma retke vannitoas. Foto: Jenn Keathley / AP / Scanpix

Jennifer Keathy helistas nii veterinaaridele kui ka loomapüüdjatele, kuid lõpuks tulid appi korrakaitsjad kohalikust politseijaoskonnast. Kitse majast välja meelitamine oli tulutu ning lõpuks ei jäänud üle muud, kui ta sarvipidi õue tirida. Keathy pani teate leitud kitsest sotsiaalmeediasse ning juba samal õhtul saabus kohale sarvekandja peremees, kes oma hoolealuse käitumise pärast suurt häbi tundis.

Kits, kelle nimi on Big Boy ehk suur poiss, pandi seejärel treilerisse ning sõidutati koju. Keathyde suurimaks mureks on nüüd aga asjaolu, et Big Boy kergendas nende majas hoolega põit ning kitseuriini haisust lahtisaamine on osutunud vägagi keeruliseks ülesandeks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles