Suur auhinnamäng: loe Elu24 lugusid ja võida luksuslik puhkusereis Abu Dhabi palmide all!

Elu24
Copy
Foto: Ametlik promopilt

Abu Dhabi on luksusest pakatav Araabia Ühendemiraatide suurlinn Pärsia lahe kaldal, mis on viimastel aastatel võitnud ka eesti turistide südamed. Elu24 koos reiisidiilid.ee-ga lennutab kaks õnnelikku lugejat kõrbe riigi palmide alla!

Abu Dhabi on suurepärane koht, kus laadida sügisel enda akusid, mil ilmad kodumaal on juba hallid ja vihmased. Isegi talvel püsivad soojakraadid Abu Dhabis päevasel ajal ligi 30 kraadi juures ja meri on piisavalt soe värskendavaks supluseks.

Abu Dhabi on kosmopoliitne suurlinn, kus tegevust leidub igale maitsele. Siit leiab kuldsete liivadega randasid, suursuguseid paleesid ja ühe maailma suurima valgest marmorist mošee Sheikh Zayed Grand Mosque´i, mille uksed on avatud kõigile huvilistele.

Abu Dhabi Sheikh Zayed Mosque mošee.
Abu Dhabi Sheikh Zayed Mosque mošee. Foto:  EZEQUIEL SCAGNETTI/Scanpix

Samuti on linn endale nime tegemas teemaparkide valdkonnas – kiirete autode sõbrad saavad külastada Ferrari teemaparki ja filmisõpradele on avatud Warner Brosi stuudio teemapark. Kultuurihuvilisi meelitab aga Abu Dhabi Louvre’i muusuem, mis on 24 tuhat ruutmeetrit suur ja mille ehitus läks maksma ligi 600 miljon eurot.

Abu Dhabis on ka väga lai valik restorane - nautida ei saa vaid Lähis-Ida köögi kulinaariasaavutusi, vaid hõrgutisi leiab ka teistest maailma nurkadest Lõuna-Ameerikast Jaapanini.

Abu Dhabi kesklinn. 
Abu Dhabi kesklinn. Foto:  EZEQUIEL SCAGNETTI/Scanpix

Samuti on Abu Dhabi ideaalne sihtkoht ostlemiseks, sest linnas leiab mitmeid tohutusuuri kaubanduskeskusi ning traditsioonilisi turge, millest viimased on eriti kuulsad enda vaipade poolest. Toiduturgudelt aga leiab värskeid datleid ja silmipimestava valiku vürtse.

Kes soovib aga linnamelust väikest vaheldust, saab võtta ette kõrbesafari, et nautida seal võrratud araabia päikeseloojangut kosutava teega. Vaid tunniajase sõidu kaugusele jääb teine turistide seas polulaarne emiraat Dubai eesotsas maailma kõrgeima hoone Burj Kalifaga. Seega Abu Dhabit külastades saab kerge vaevaga veeta ka päeva Dubais.

Abu Dhabi Louvre’i muusuem, kus saab tutvuda Islami kunsti kollektsioonidega. 
Abu Dhabi Louvre’i muusuem, kus saab tutvuda Islami kunsti kollektsioonidega. Foto:  Mario Bellini and Rudy Ricciotti/Scanpix

Selleks, et auhinnamängus osaleda, tuleb lugeda Elu24 lugusid, vastata küsimusele ja sul on võimalik võita luksuslik puhkusereis kahele!

Elu24 ja soodsate reisipakkumiste portaal Reisidiilid.ee lennutavad su külmast sügisest kuuma suvepäikese kätte. Sinult palume ainult seda, et loed nagu varemgi meie põnevaid lugusid, vastad ühele küsimusele ja valmistud mõttes unelmate puhkuseks luksuslikus Abu Dhabis vähemalt 4 tärni hotellis koos oma parima sõbraga. Naudi parimaid lugusid ja parimat puhkust koos Elu24-ga!

Osale loosimises: elu24.ee/reis

Loosis on võimalik osaleda kuni: 10.11.2019.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles