Noor naine kihlus endast 40 aastat vanema pensionäriga

Elu24
Copy
Foto: Kuvatõmmis/Instagram/ @ashleighpetrie

Armastus ei küsi vanust. Seda tõestab Austraalia noorpaar Ashleigh Petrieil (23) ja Rodney Higgins, kes otsustasid peale lühiajalist kurameerimisperioodi kihluda. Paari vanusevaheks on 40 aastat, vahendab Daily Star.

Austraallane Ashleigh Petrieil sai oma sõrme kauni kihlasõrmuse, kui kohtusekretärina leiba teeniv Rodney Higgins palus teda Fidži saarel naiseks.

Petrie oli nii elevil jagades hulgaliselt pilte endast ja oma tulevasest abikaasast sotsiaalmeedia vahendusel.

Noor naine ütles väljaandele: «Meie armastuslugu sai alguse lihtsast sümpaatiast, mis viis selle kauni sõrmuseni minu sõrmes. Mu elu armastus palus mul abielluda ja ma ütlesin jah!»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashleigh Petrie (@ashleighpetrie) on

«Kui hämmastavad on need kümme päeva siin Fidžil olnud. Saabusin siia Rodi tüdruksõbrana ja lahkusin siit Rodi kihlatuna. Ma ei jõua ära oodata hetke, kui minust saab proua Higginsi,» kirjeldas naine oma tundeid. 

Paar kohtus juhuslikult Melbourne'i kohtumajas ja on olnud alates selle aasta märtsist suhtes.

Ehkki pole teada, kuidas Higgins naise kätt palus, nähti õnnelikku noorpaari saarel tihti käsikäes ringi jalutamas ja Petrieil'i näitas rõõmuga möödujatele oma kihlasõrmust.

Petrieil ütles väljaandele: «Oleme tegelikult maailma kõige naljakam paarike. Veedame kõik päevad koos naerdes ja rumalusi tehes ning lõbutsedes.»

«Ma ei tea, kuidas mul vedas, et leidsin nii armsa ja hoolitseva mehe, kellel on samasugune huumorimeel nagu minul. See hämmastav mees on minu elu armastus,» kirjeldas naine oma tundeid.

Higginsil on eelmistest suhetest kolm tütart ja ta on ka vanaisa.

Paarile meeldib üle kõige koos reisida ja hetkel nad plaanivad luksuslikku reisi Taimaale ja nad on eelnevalt külastanud Bali saart.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles