Tauri Västrik: sugu on moes teisejärguline asi (3)

Naine
Copy
Tauri Västrik
Tauri Västrik Foto: Krõõt Tarkmeel/Krõõt Tarkmeel Photography

Midagi susiseb! Eesti moeareenile on tõusmas uus ere tegija. Tauri Västrik õpib moedisaini Aalto ülikoolis. Juba on noormees murdnud Mittelmoda konkursile Milanos, kuhu pääseb vaid 25 parimat enam kui 400 soovija hulgast. Terita pilk - midagi sellist pole TFW moelaval varem nähtud!

Tauri Västrik väljendab oma ideid kudumite keeles. Noormees on inspiratsiooni ammutanud sooneutraalsusest, ajastu meenutustest ja 90-ndate nostalgilistest laste rõivastusest.

Antud kontseptsioon põimib mõtted arutelust, kus inimene kui indiviid ühiskonna ja kultuuri mõjutuste läbi on konstrueeritud; mis vanuseperioodis sugu ja selle roll on formeerumas.

Tauri Västrik
Tauri Västrik Foto: Krõõt Tarkmeel/Krõõt Tarkmeel Photography

Moekollektsioon põimib sünteesi tööstuse ja käsitöö vahel - nimelt koosneb see Saksamaal tööstuslikult toodetud kudumitest ja Eestis käsitsi valmistatud mohäärkudumitest. Moeshow on jätk 16. Septembril Milanos toimunud moekollektsiooni esitlusele Mittelmoda nimelisel konkursil.

Millega Tauri erineb?

Noor moelooja on omapärane lärmakas poeet, uljad digitaalsed mustrid peidavad isiklikke suhteid ja lugusid. Sarnaselt eluga, kus kergemeelsus ja raskemeelsus moodustavad intrigeerivaid kontraste ja samas loovad tasakaalu, liidab ta kergust ja kaalukust oma originaalsetes kudumites. Tasub tähele panna!

VAATA Tauri Västriku etendust TFW laval laupäeval, 19.10 kell 17:00

Tauri Västrik
Tauri Västrik Foto: Krõõt Tarkmeel/Krõõt Tarkmeel Photography
Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles