Esimesed pildid: Indoneesia džunglis algasid Eesti jõulufilmi võtted

Elu24
Copy

Eesti tippnäitlejad põrutasid džunglisse filmivõtetele, kus algasid Jaak Kilmi uue lastefilmi «Jõulud džunglis» võtted.

Eesti ja Läti koostöös sündivas seikluslikus koguperefilmis teevad kaasa armastatud Eesti näitlejad Saara Pius, Pääru Oja ja Tõnu Kark

Filmi võttemeeskond, eesotsas režissöör Jaak Kilmi ja kunstnik Katrin Sipelgaga, sõitis Indoneesiasse juba paari nädala eest. Filmivõtted kestavad Indoneesias oktoobri lõpuni.

«Džungliseiklusest fantaseerisin juba väikese poisina. Nüüd, mil vihmametsi ähvardab inimtegevusest tulenev oht, on mul aeg tuua fantaasiad ekraanile ja lasta lastel päästa džungel,» räägib Jaak Kilmi.

Muidugi ei pääsenud filmitegijad võttepaigas Indoneesias üllatustest ja põnevatest väljakutsetest, alustades sekeldustest tollis kuni tavatute liiklusreeglite ja võõrapäraste menüüdeni. «Indoneesias käib kõik teisiti kui koduses Eestis. Erinev on nii ilm, kultuur kui ka traditsioonid. Olen kindel, et tagasi koju jõudes on meil kõigil palju põnevaid lugusid rääkida,»muljetab Kilmi.

Režissöör Jaak Kilmi koguperefilmi «Jõulud džunglis» peategelane on 10-aastane koolitüdruk Paula, kes kolib koos perega troopikasse ja peab maha jätma endale tuttava maailma. Ehkki uus elu troopikas on tore, igatseb Paula siiski koduseid jõule ning nii otsustab ta koos oma uue sõbra Achimiga džunglist jõulušamaani otsima minna. Kumbki ei tea aga, kui peadpööritavalt ohtlikuks võib selline retk osutuda.

Film esilinastub Eesti kinodes 2020. aasta jõuludel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles