Soome kõmumeedia: ralliäss Jari-Matti Latvala kihlatul on salasuhe

Elu24
Copy
Jari-Matti Latvala.
Jari-Matti Latvala. Foto: EIBNER/Alexander Neis / imago/Eibner/Scanpix

Tundub, et õnn on Soome ralliässale Jari-Matti Latvalale (34) selja pööranud. Üleeile tegi WRC sarja üks kõige kogenumaid piloote Walesi mudastel teedel karmi avarii ja katkestas, kuid sellele eelnes mõru uudis kodust.

Kõmuajakiri Seiska paljastas eelmisel kolmapäeval, et Jari-Matti Latvala kihlatu Maisa Torppa (28) on kevadest alates elanud kaksikelu.

Maisa on Jari-Matti kõrvalt kurameerinud tuntud IT-juhiga, kellega naine tutvus kevadel Lapimaal, vahendas väljaanne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Olipahan taas billeet ✌?#häähumua #frendshipgoals #hissukseen @jmlatvala

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Seiska võttis ühendust IT-ülemuse endise abikaasaga, kelle sõnul tegi juhtunu teda kurvaks. «Imestasin, kuidas minu eksmehe ja Maisa suhe nii kaua saladuses püsis. Tõde on aga selles, et minu ja minu eksmehe suhe lõppes just selle salasuhte pärast» ohkas naine. Ta lisas, et oleks tahtnud seda lugu enda mehe käest kuulda.

Endine abikaasa ütleb, et on kaalunud ka Jari-Matti Latvala poole pöördumist. «Olen pikalt mõelnud, et peaksin helistama Jari-Mattile. Ma tõesti tahaksin temaga rääkida, sest ta peaks kuulma tõde»

IT-ärimehe eksabikaasa rääkis Seiskale, et tema mehel oli kombeks õhtuti enne uinumist helistada ja head ööd soovida, kuid Lapimaal olles ta seda ei teinud. Kui abikaasa helistas mehele, siis ta kuulis telefonivestluse taustal naise häält, aga ei osanud sellest tol hetkel midagi arvata.

Kui Seiska küsis Maisa Torppalt paparatsofotode kohta kommentaari, teatas naine, et fotod tegi tuttav.

IT-ärimees vastas ajakirjale, et ei tunne Maisa Torppat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles