Muusik Paul Neitsov avab hea suhte tagamaid

Elu24
Copy
TRT02:PAUL NEITSOV :TARTU, EESTI,15 JAN19
Pildil kitarrist Paul Neitsov.
sa/Foto SILLE ANNUK  / EESTI MEEDIA
TRT02:PAUL NEITSOV :TARTU, EESTI,15 JAN19 Pildil kitarrist Paul Neitsov. sa/Foto SILLE ANNUK / EESTI MEEDIA Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Muusik ja kahe lapse isa Paul Neitsov (25) avaldas sotsiaalmeedia vahendusel, milline on tema meelest hea suhe. Kahe lapse isale jääb seljataha värvikirev suhete ajalugu. 

Neitsov otsustas fännidega Instagrami Story vahendusel ette võtta küsimus-vastus sessiooni. Teiste teemade hulgas puudutas laulik ka suhteteemat. Mehe enda suhtedraamad on tihti sattunud meedia vaatevälja. 

«Ma arvan, et hea suhe on selline, kus inimene saab tunda ennast täielikult iseendana.Ja ta ei pea hakkama kellekski muutuma,» rääkis Neistov oma Story's. 

Mehel on seljataga pikk suhe laulja Brigita Murutariga, kes teatas selle aasta jaanuaris Instagrami vahendusel, et on üksikema ja otsus lahku minna tuli temalt. Neitsov väitis hiljem meediale, et otsus oli mõlemapoolne. Paaril on tütar. 

Paul Neitsov on varem olnud abielus lauljanna Kaisa Neitsoviga, kellega noormehel on ka ühine laps.

Kevadel puhkes Pauli armastus lõkkele 22-aastase Tartu Muusikakooli laulutudengiga. Mis sellest suhtest sai. Kuid ühe fänni küsimusele, millal ta fänniga abiellub vastas Neistov: «Homme! Mul on homme üks esinemine Pärnu kandis, peale seda võib!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles