Vaata videot, milles Angelina Jolie avaldas, et on pikka aega olnud Michelle Pfeifferist sisse võetud!

Elu24
Copy
Michelle Pfeiffer, Angelina Jolie ja Elle Fanning uue filmi "Maleficent: Mistress Of Evil" esilinastusel. Los Angeles, 30. september 2019.
Michelle Pfeiffer, Angelina Jolie ja Elle Fanning uue filmi "Maleficent: Mistress Of Evil" esilinastusel. Los Angeles, 30. september 2019. Foto: KEVIN WINTER / AFP /Scanpix

Kaunis näitlejanna Angelina Jolie avaldas uue fantaasiarikka linateose «Maleficent: Mistress of Evil» pressiüritusel koos kaasnäitlejate Elle Fanningi ja Michelle Pfeifferiga olles, et on legendaarsest näitlejast Pfeifferist sisse võetud ja seda juba teismeeast saadik!

Angelina Jolie rääkis, et teismelisena Pfeifferit filmides mängimas nähes leidis ta, et näitleja on väga kuum!

Jolie mainis, et temas tekitas vaimustust näitleja Elvira Hancocki roll 1983. aastal linastunud filmis «Scarface». 

Jolie rääkis oma Pfeifferi-vaimustusest siis, kui näitlejatel paluti rääkida teismeea armumistest.

Kaunis näiteljanna muutus seda küsimust kuuldes kõhklevaks ega vastanud kohe, mis andis Elle Fanningile aega teatada, et tema lemmik oli John Travolta mängitud Danny Zuko filmis «Grease».

Seda kuuldes pöördus Jolie Pfeifferi poole, öeldes, et ta oli naisest vaimustuses filmis «Grease 2».

«Kas ma olin sinu teismea unistus?» küsis Michelle Pfeiffer seepeale Jolielt julgelt.

Jolie tunnistas seejärel oma sügavat austust näitleja suhtes, lisades, et Pfeiffer oli tema arvates tõeliselt kuum filmides «Cool Rider» ja «Scarface» ning ta oli näitlejast sisse võetud.

Angelia Jolie austajate seas on näitleja tehtud avaldus tekitanud suurt vastukaja, näiteks üks fänn jagas videot Twitteris ja kirjutas selle juurde «Angelina jättis abikaasa maha, mida sina, Michelle, plaanid teha?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles