Postimees Grupp toetab pedofiili ohvriks langenud last ja perekonda (1)

Katrin Lust
, ajakirjanik
Copy
Katrin Lust.
Katrin Lust. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Pärast eilset Kuuuurijat on saate toimetuse postkast umbes ja telefon punane. Inimesed tunnevad kõige suuremat muret selle üle, kuidas viimases saates nähtud lapse ja perekonna huvid oleksid valla vastu võideldes kaitstud ja et kriminaalasi pedofiili suhtes - kes väidetavalt vägistas 10-aastase lapse - ei vaibuks. 

Inimesed on nõus tegema annetusi ja koguma lapse õiguste kaitseks ka raha. Kuna ma puht füüsiliselt ei jõua enam kõigile abipakkujatele ise vastata, siis teengi siinkohal just selle avaliku pöördumise.
 
Juba eile, enne saate eetrisse minekut, oli meil Postimees Grupi (kuhu kuulub ka Kanal2) juhtkonnaga koosolek, milles arutasime ka selle üle, kuidas antud perekonda ja last aidata ja et eilne saade ei jääks ainult uppuja karjeks. 

Postimees Grupp otsustas tasuda ema ja lapse toetuseks kõik nende õigusabikulud ehk ma võin teile täna kindlusega öelda, et parima ja professionaalse õigusabi taha laste ja perekonna huvide kaitsmine enam ei jää.

Vallavalitsus on senini olnud sellele emale ebavõrdne vastane. Nemad ajavad asju maksumaksja raha eest ja on palganud sisuliselt enda huve kaitsma kalli advokaadi. Tähelepanuväärne on ka see, et kuigi vald esitab avaldusi eestkostena lapse nimel, siis nendes kohtuasjades nad sisuliselt õigustavad enda tegevust ja see on juba huvide konflikt. 

Tihtilugu süüdistatakse ajakirjandust selles, et nad teevad lugusid ainult odava populaarsuse, klikkide või vaataja reitingute nimel ehk kasusaamise eesmärgil. Seetõttu ma tänan veel kord Postimees Grupi juhtkonda, kes majanduslikud huvid kõrvale lükates otsustas majanduslikult toetada seda juriidilist vaidlust ja seda perekonda, kellel endal puuduvad sellised võimalused. 

Hoiame teid selle looga seoses kindlasti ka edaspidi kursis!

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles