Uskumatu! Eriskummalised asjad, mis on seksi ajal sattunud sinna, kuhu ei peaks

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Tuleb välja, et inimesed kasutavad oma voodielu vürtsitamiseks vibraatorite ja seksmänguasjade asemel uskumatuid majapidamisesemeid ja toiduaineid.

Arstid ja medõed jagasid Redditi keskkonnas lugusid piinlikematest seksiga seotud vigastustest, millega inimesed on haiglasse pöördunud. Tuli välja, et ootamatult palju otsitakse seksmänguasjadele asendusvahendeid köögist ja keldrist. Tuletame meelde, et seda ei tohiks mitte mingil juhul teha! Meditsiinitöötajad meenutavad:

  • «Ma töötan kiirabis ja ühel korral transportisime naisterahvast, kelle vagiinas olid kolm hot dog'i. Need olid seal olnud kolm nädalat,» kirjutab BergenTruckungg.
     
  • «Minu juurde tuli vanem meesterahvas, kes kurtis kõhukinnisuse üle. Me tegime röntgenipildi nagu tavaliselt ja kui tulemused saabusid, leidsime, et ta oli endale sojakastme pudeli tagumikku toppinud,» kirjutab bdavey011.
     
  • «Mu sõbra õde on medõde ja ta rääkis meile, et pidi ükskord kellegi vagiinast kanatiiva välja võtma,» räägib hznwlf.

Cosmopolitan kirjutab, et Briti eskortagentuuri Xstacy.co.uk tehtud uuringust selgus, et need on kümme erilisimat eset, mis on sundinud inimesi seksi ajal arsti poole pöörduma:

1. Arvutitool
2. Bowling'u-kurikas
3. Laavalamp
4. WC-hari
5. Jalapeno
6. Jalgrattapump
7. Dušiotsik
8. Küünlajalg
9. Müslibatoon
10. Sojakaste

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles