Pedofiil Jeffrey Epsteini ülemteener paljastab, kes mehel külas käisid

Elu24
Copy
Protesteerija New Yorgis hoidmas Jeffery Epsteini pilti.
Protesteerija New Yorgis hoidmas Jeffery Epsteini pilti. Foto: AFP / Scanpix

Jeffrey Epstein Pariisi kodu eest hoolt kandnud peateener väitis hiljuti avalikustatud aruandes, et teenindas endise tööandja juures paljusid kuulsaid ja mõjukaid inimesi, kes finantsisti kodu väga tihedalt külastasid, vahendab New York Post. 

Kuulsate nägude seas nägi peateener tihti selliseid inimesi nagu prints Andrew, Bill ja Melinda Gates ning samuti Valge Maja peastrateegi Steve Bannonit.

Teener, kes on ennast avalikkusele esitlenud kui Gabriel, töötas süüdimõistetud pedofiili alluvuses 18 aastat ning nägi karjääri jooksul nii mõndagi kuulsat nägu oma endise tööandja 8 miljonit maksvas Pariisi kodus, teatas FranceInfo.

«Ma teenindasin kroonitud päid, diplomaate, ärimehi ja poliitikuid,» rääkis Gabriel väljaandele.

Gabrieli võimsate külaliste loetelus olid välja toodud ka Iisraeli endine peaminister Ehud Barak ja prints Andrew. Mehe sõnul ööbis prints Andrew tihti Epsteini Pariisi korteris, kui Epstein oli linnast väljas, vahendab FranceInfo. Prints Andrew on korduvalt avalikult kahetsenud sõprust Epsteiniga.  

Gabriel ütles väljaandele, et tema boss võõrustas ka Bill ja Melinda Gatesi. Microsofti asutaja on korduvalt eitanud, et tal oli suhe häbiväärse miljardäriga - hoolimata teadetest, et ta lendas 2013. aastal Epsteini lennukiga Palm Beachile.

«Igasugune viide Jeffrey Epsteini ning Bill ja Melinda Gatesi äri- või isiklikele suhetele on täiesti vale,» ütles Gates'i esindaja FranceInfo-le.

Ülemteener väitis väljaandele, et Epstein võõrustas veel eelmisel aastal oma Pariisi korteris kuulsaid külalisi. Gabrieli sõnul külastas 2018. aasta sügisel Epsteini Pariisi kodu  Valge Maja endine peastrateeg Steve Bannon. 

«Olin isegi Bennoni autojuht Pariisis,» rääkis Gabriel väljaandele.

Bannoni pressiesindaja eitas, mehe Epsteini korteris peatumist, öeldes, et mees ööbis tol korral Pariisi külastades hotellis Bristol.

Mitmed allikad väitsid eelmisel aastal New York Postile, et Epstein kohtus Bannoniga ka oma New Yorgi villas, sest üritas luua poliitilisi sidemeid.

«Bannon vajab oma poliitilise tegevuskava teostamiseks raha. Epsteinil on palju raha ning ta ihkab võimu ja juurdepääsu võimule, » ütles üks allikas tol ajal.

Epsteini süüdistati alaealiste kupeldamises ja vandenõus ning ootas kohtuistungit, kuid senistel andmetel võttis ta endalt vanglas elu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles