Pildid ja video: USA juutuuber leidis 15 kuud jõe põhjas vedelenud mobiiltelefoni, mis ...töötas

Elu24
Copy

Michael Bennett on Ameerika juutuuber, kes leidis Lõuna-Carolina osariigi jõest töökorras iPhone'i. Youtube'i postitatud videost selgus, et Bennett tagastas telefoni omanikule, kes oli selle kaotanud 15 kuud varem, vahendab ladbible.com.

Bennetti Youtube'i kanal, millel on ligi 750 000 jälgijat, koosneb videotest, kus noormees otsib kadunud «varandusi». Tihti otsib ta veekogudest esemeid ning viimati leidis Bennett otsingute käigus Lõuna-Carolina osariigis asuvast jõest telefoni.

Michael Bennett on sukeldudes avastanud palju kaotatud esemeid, millest üks oli 15 kuud jõe põhjas vedelenud Erica Bennetti iPhone.
Michael Bennett on sukeldudes avastanud palju kaotatud esemeid, millest üks oli 15 kuud jõe põhjas vedelenud Erica Bennetti iPhone. Foto: SWNS.COM/Scanpix

Sukeldudes avastatud iPhone, mis oli veekindlas kotis, hakkas pärast laadimist tööle ning Bennettil õnnestus telefoni omaniku Erica Bennettiga ka ühendust võtta.

Erica Bennett kaotas oma iPhone'i 2018. aasta juunis.
Erica Bennett kaotas oma iPhone'i 2018. aasta juunis. Foto: Erica Bennett /SWNS.COM/Scanpix

Erica, kes oli oma telefoni kaotanud 15 kuud varem, 19. juunil 2018, oli leiu üle ülimalt tänulik. Telefonis olid naise jaoks tähtsad sõnumid tema lahkunud isalt.

«Ma olen päris kindel, et viimane oli saadetud isadepäeval,» meenutas iPhone'i omanik emotsionaalselt.

Erica Bennett koos oma praeguseks lahkunud isaga.
Erica Bennett koos oma praeguseks lahkunud isaga. Foto: Erica Bennett /SWNS.COM/Scanpix

Aastate jooksul on Bennett leidnud veest igasuguseid esemeid ning kõigest kaks kuud tagasi avastas noormees jõest teisegi telefoni. Viimase leidis Bennett liivaga täitunud kotist, iPhone oli vaatamata 31 päevale vees töökorras, ja juutuuber tagastas selle omanikule.

Kaader Michael Bennetti videost, kus mees avastas, et jõe põhjast leitud telefon oli veel töökorras.
Kaader Michael Bennetti videost, kus mees avastas, et jõe põhjast leitud telefon oli veel töökorras. Foto: SWNS.COM/Scanpix

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles