Prints William paljastas, kuidas printsess Diana pani teda piinlikku olukorda

Elu24
Copy
Noor prints William koos varalahkunud ema Dianaga.
Noor prints William koos varalahkunud ema Dianaga. Foto: Reuters/ScanPix

Hiljuti printsess Diana kohta vändatud dokumentaalfilmis jagavad prints William (37) ja prints Harry (35) lugusid oma varalahkunud emast, printsess Dianast ja kuninglikust pereelust.

Mõlema venna sõnul oli printsess Diana väga üleannetu lapsevanem ja mõtles kõiksugu trikke välja, et poistel oleks tore lapsepõlv. Kuid ükskord suutis printsess Diana Williami sõnul ulaka käitumisega üle piiri minna. Prints William meenutab, kuidas ükskord suutis ema teda üllatada sellega, et oli salaja kutsunud mitu supermodelli külla.

Olukord tekitas teismelisele Williamile piinlikust. «Ta suutis korraldada nii, et kui ma koolist koju jõudsin, seisid kolm supermodelli kodu trepi najal. Nendeks olid Cindy Crawford, Christy Turlington ja Naomi Campbell. Ma olin tol ajal umbes 12-13 aastane poiss ja mul olid kõigi kolme modelli plakatid magamistoa seinale kleebitud,» meenutab prints William. 

Prints William kommenteerib juhtunut esmakordselt dokumentaalfilmis. «Ma läksin näost tulipunaseks ja ei teadnud mida öelda või teha. Ma kokutasin midagi ning koperdasin siis trepist üles oma tuppa. Ma olin täiesti vapustatud, tegemist on mälestusega, mis on minus igavesti elanud, » lisab prints William.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles