Kate Middleton valmistub kuninganna rolli jaoks

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Kate Middleton.
Kate Middleton. Foto: George Rogers / SIPA / Scanpix

Cambridge'i hertsoginnale lähedal seisvad isikud räägivad naise suurenenud enesekindlusest. 

Eelmisel nädalal jäi avalikkusele taas kord silma Cambridge'i hertsoginna vahetu ja sümpaatne suhtlusviis lastega. Kate'ile lähedal seisvad isikud paljastasid ajakirjale Hello, kui ilusti on hertsoginna tulevase kuninganna rolli jaoks kasvanud.

Kate Middleton oli omas elemendis Lõuna-Londonis Southwarkis toimunud üritusel, kus kohtuti laste ja lapsevanematega, kes on abi saanud Family Nurse Partnership organisatsiooni tööst. 

Kuninglikule perekonnale lähedal seisev allikas ütles, et Kate'ist on saanud lastega suhtlemise ekspert ja tänu oma teadmistele on ta muutunud ka palju enesekindlamaks. «Ta on leidnud töö, milles ta on tõeliselt kirglik. Ta veetis oma kuningliku teekonna alguses palju aega õppides sotsiaalsete probleemide ja väljakutsete kohta, nagu sõltuvus, kodutus ja vaimse tervise probleemid,» rääkis allikas. Hertsoginnale sai selgeks, et paljude probleemide algus tuleb lapsepõlvest, nii et ta teab, et lastega õiges vanuses tegeledes on võimalik selliseid asju ennetada. 

Väidetavalt on Kate veetnud palju aega ekspertide ja professionaalidega ja neilt teema kohta õppinud. Ta on ka väga palju sel teemal iseseisvalt lugenud ja ennast harinud. «Ta valmistab ette üha rohkem kõnesid ja on enesekindlam, sest ta on kindel selles, mida öelda soovib. Tema enesekindlus on aja jooksul kasvanud,» sõnas allikas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles