Juba jälle!? Miley Cyruse verivärske suhe Kaitlynn Carteriga jooksis karile?

Elu24
Copy
Miley Cyrus 21. septembril HeartRadio muusikafestivalil Las Vegases esinemas.
Miley Cyrus 21. septembril HeartRadio muusikafestivalil Las Vegases esinemas. Foto: Reuters / Scanpix

Miley Cyrus (26) teatas augustis, et tema abielu näitleja Liam Hemsworthiga (29) on lõppenud. Päev hiljem nägid ilmavalgust kuumad fotod, kus Cyrus suudles tõsielustaari Kaitlynn Carterit (31). Just hiljuti jalutas uus kuum naispaar üksteise embuses tänaval. Nüüd on aga põhjust arvata, et Cyrus on jälle vallaline!?

People teatas eile, et laulja Miley Cyrus on oma kallimast Kaitlynn Carterist lahku läinud. Eksklusiivse vihje sai meediaväljaanne allikalt, kes kinnitas, et naised jäävad siiski sõpradeks.

«Nad on olnud sõbrad terve igaviku ja nad olid üksteisele toeks, kui mõlemad oma abikaasast lahku läksid,» lisas allikas ja teatas, et nad lihtsalt ei ole enam romantilises suhtes.

Carteri aastaseks jäänud abielu purunes samuti augustis.

Kaitlynn Carter ja Miley Cyrus Los Angeleses 14. septembril 2019.
Kaitlynn Carter ja Miley Cyrus Los Angeleses 14. septembril 2019. Foto: Starmax/PA Images/Scanpix

Kumbki naine ei ole oma suhte staatust avalikult kommenteerinud.

Pärast lahkuminekut Hemsworthist veetis Cyrus väga palju aega Carteriga. Samas võib nüüd naiste sotsmeediast märgata, et eilsel Cyruse Las Vegase esinemisel Carter kohal ei olnud ning väisas hoopis Los Angeleses punast vaipa.

Vaadates naiste sotsiaalmeediat võib samuti leida ohumärke, mis võiks tõepoolest lahkuminekule viidata. Nimelt ei jälgi praegu naised teineteist ei Instagramis ega Twitteris ning viimane postitus, millele Carter Cyruse kontol reageeris on postitatud kuus päeva tagasi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles