Naine neelas magamise ajal alla.....

Inna-Katrin Hein
Copy
Magav naine. Pilt on illustreeriv
Magav naine. Pilt on illustreeriv Foto: Pexels / CC0 Licence

Ameerika Ühendriikides Californias San Diegos elava Jenna Evansi teatel neelas ta magamise ajal kogemata oma kihlasõrmuse alla.

29-aastane Evans kirjutas temaga juhtunust Facebookis: «Nägin unes, kuidas mu kihlatu ütles, et ma pean oma kihlasõrmuse alla neelama, muidu varastavad «pahad poisid» selle ära. Arvatavalt olin ma kerge une faasis, kui sõrmuse sõrmest võtsin ja alla neelasin. Mul oli öökapil klaas vett ja selle jõin sõrmusele peale».

Ameeriklanna jätkas, et kui ta hommikul üles ärkas, oli tal unenägu meeles ja ta pidas teemantsõrmuse allaneelamist unenäoks.

Kihlasõrmus. Pilt on illustreeriv
Kihlasõrmus. Pilt on illustreeriv Foto: Pexels / CC0 Licence

Kuid siis märkas, et tal ei olegi enam kihlasõrmust sõrmes, ta otsis seda ja lõpuks taipas, et oli selle päriselt alla neelanud.

Ta sõitis haiglasse, kus selgitas arstile läbi naeru ja pisarate, et unenäo mõjul neelas ta oma sõrmuse alla ja see on ta seedeelundkonnas.

Röntgenuuring kinnitas, et sõrmus oli jõudnud soolestiku algusse. Arstid langetasid otsuse, et sõrmus tuleb võimalikult kiiresti ilma operatsioonita kätte saada.

Evansile tehti endoskoopia, milles kasutatakse pikka painduvat sondi, mille küljes on kaamera ning see saadetakse suu ja söögitoru kaudu makku. Ekraanile ilmub patseindi maost, söögitorust ja soolestikust pilt, millelt saab vaadata, kus probleem on.

Arstid leidsid patsiendi sõrmuse ja see toodi ta soolestikust välja.

«Andsin endale lubaduse, et ma ei neela enam kunagi mitte ühtegi sõrmust,» kinnitas ameeriklanna.

Arst soovitas Evansil külastada ka unespetsialisti, kuna tal võib olla kiirete silmaliigutustega une ehk REM-une ajal probleeme, hakates viima unes nähtut ellu.  

Pilti vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles