Videopäevik: Koge stripparifilmi «Seksikad sulid» esilinastust Torontos koos diiva Jennifer Lopeziga

Spekter
Copy

Juba sel nädalal jõuab kinodesse kriitikutelt kiita saanud ja Rotten Tomatoes keskkonnas kõrge hinde saanud stripparifilm «Seksikad sulid», mille peaosas latiinodiiva Jennifer Lopez.

Äsja 50-aastaseks saanud Lopez on tedagi igihaljas kaunitar, ent rolli jaoks ajas naine end iseäranis vormi, õppides ära koguni postitantsu.

Vaata videopäevikut filmi esilinastuselt Toronto filmifestivalil:

Naiste kambavaimust ja seltskonna stripparite sulleritalendist rääkiv linalugu «Seksikad sulid» (Hustlers) põhineb New York Magazine'i ajakirjanik Jessica Pressleri aasta eest ilmunud ning palju kõmu tekitanud artiklil, mis avalikustas oma kliente rahast tühjaks raputavate stripparite trikid. 

Toronto filmifestivalil esilinastunud filmis haub Lopezi karakter Ramona kättemaksu Wall Streeti ärihaide vastu, kes tema silmis lihtrahva tagant varastavad ning seega tuleks neilt pisut «intressi» võtta. «See on nagu panga röövimine, aga selle vahega, et meil on võti,» ütleb ta.

Peaosades astuvad lisaks Lopezile üles veel Constance Wu («Aasia hullult rikkad»), Cardi B, Lili Reinhart («Riverdale»), Keke Palmer («Scream Queens»), Julia Stiles («Õnneteraapia») ja Oscari-võitja Mercedes Ruehl («Fisher King»).
 

Apollo Kinodes alates 20. septembrist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles