Jalgpallur Kevin-Prince Boateng püüdis kurbust materiaalsete asjadega täita

Elu24
Copy
Jalgpallur Kevin-Prince Boateng püüdis kurbust materiaalsete asjadega täita
Jalgpallur Kevin-Prince Boateng püüdis kurbust materiaalsete asjadega täita Foto: Manu Fernandez / AP

Ghana jalgpallikoondislane ja ka Barcelona eest mänginud poolkaitsja Kevin-Prince Boateng avaldas, et ostis Inglismaal mängides ühel päeval kolm autot, et kolm nädalat õnnelik olla.

Kevin-Prince Boateng sõnas Itaalia väljaande La Repubblicale antud intervjuus: «Ma olin idioot. Mul oli talenti, aga ma treenisin minimaalselt, vaid tund väljakul. Ma saabusin kõige viimasena ja lahkusin kõige esimesena. Ma olin sõpradega väljas. Mul oli raha. Ma elasin nagu kuningas. Ma ei ole kunagi jõusaalis käinud. Ma ostsin Tottenhamis olles ühel päeval kolm autot: Lamborghini, Hummeri ja Cadillaci. Ma otsisin õnne materiaalsetes asjades. Auto teeb sind nädalaks ajaks õnnelikuks. Ma ostsin kolm, et olla kolm nädalat õnnelik.»

Kevin-Prince Boateng esindamas Hispaania suurklubi FC Barcelona.
Kevin-Prince Boateng esindamas Hispaania suurklubi FC Barcelona. Foto: Jan Huebner/Lau / imago/Jan Huebner

Kuigi Boateng esindab Ghana jalgpallikoondist, siis tema noorem vend Jerome on terve karjääri Saksamaad esindanud, tulles koondisega ka 2014. aastal maailmameistriks.

32-aastane Kevin-Prince on mänginud mitmete klubide eest. Peale Tottenham Hotspursi on ta kandnud ka Hertha BSC, Borussia Dortmundi, Portsmouth, AC Milani, Barcelona jt klubide vormi. Sellest aastast mängib ghanalane Fiorentina eest.

Weddingis Lääne-Berliinis sündinud Boateng sai Ghana passi 2010. aastal ja mängis tollest ajast neli aastat ka koondise eest. Ta tegi selle ajaga kaasa 15 mängu ja lõi kaks väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles