Milla Jovovichi kehadublant kaotas «Resident Evil: The Final Chapter» filmimise ajal käe

Elu24
Copy
RESIDENT EVIL: APOCALYPSE RESIDENT EVIL: APOCALYPSE MILLA JOVOVICH     Date: 2004
RESIDENT EVIL: APOCALYPSE RESIDENT EVIL: APOCALYPSE MILLA JOVOVICH Date: 2004 Foto: Rights Managed / © 2003 Davies Films/ Impact

«Resident Evil: The Final Chapteri» filmimise käigus juhtus traagiline õnnetus, kui näitleja Milla Jovovichi kehadublandi Olivia Jacksoni käsi rebenes mootorratta trikki tehes otsast ja naine kaebab nüüd filmiprodutsendid Paul Andersoni ja Jeremy Bolti kohtusse.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TRINITY 007 with @thomaskettner_official. Shot between 2015-2018

A post shared by Olivia Jackson (@oliviathebandit) on

Olivia Jacksoni läbielamine on saanud sotsiaalmeedias rohket vastukaja ja paljud on naise lugu kuuldes šokeeritud. Jacksoni esindajad advokaadibüroost Nelson and Fraenkel avaldasid, et kaskadöör sõlmis konfidentsiaalsuslepingu ning produtsendid nõustusid naise vaikimise eest tasuma tema raviarved. Jackson paljastab nüüd, et produtsendid Paul Anderson and Jeremy Bolt on ta hüljanud ja kokkuleppest taganenud.

Traagiline õnnetus toimus 2015. aastal, kui naisel purunes Jovovichi kehadublant olles mootorratas kokkupõrkes kraana külge kinnitatud fimikaameraga. Jackson kaotas õnnetuses käe ja kannatas aju- ja selgroovigastuste all.

Vastavalt Jacksoni kohtule esitatud hagile olid filmiprodutsendid teinud talle 33 000 dollari suuruse kindlustuse ja kuigi lubasid pärast õnnetust tasuda kõik raviarved, jäid need ikkagi katmata.

Film «Resident Evil: The Final Chapter» teenis 300 miljonit dollarit. Naiskaskadöör väidab, et mootorrattatrikk ei olnud korralikult ette valmistatud ja õnnetuse tingisid viimasel minutil tehtud muudatused.

Lisaks käe kaotamisele rikkus mootorrattaõnnetus ka Jacksoni põsel oleva naha. 38-aastasest naisest on saanud eestkõneleja neile, kes kokku puutunud sellega, kuidas elu võib hetkega muutuda. Jacksonil on Instagramis üle 39 000 jälgija ja võib arvata, et tema kohtusaaga tekitab sotsiaalmeedias tormi.

Jackson ütleb, et 33 0000 dollarit katab vaevu tema vajadusi, kuna õnnetuses tekkinud vigastused jäävad talle meditsiinilisi probleeme tekitama terveks eluks.

Daily Mail on kaskadööri advokaadi argumentidel põhinedes öelnud, et naisel on tema seisundist tingituna vaja elu jooksul 10 operatsiooni teha ja igaüks neist maksab rohkem kui 33 000 dollarit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles