Piltuudis: EKRE saadik Siim Pohlak sõitis tööle uue autoga. Kuhu jäi kuulus punane Berlingo?

Elu24
Copy
Riigikogu XIV kooseis alustas: pildil sõidab tööle EKRE saadik Siim Pohlak
Riigikogu XIV kooseis alustas: pildil sõidab tööle EKRE saadik Siim Pohlak Foto: Konstantin Sednev

Uue riigikogu avaistungil aprillis püüdis EKRE saadik Siim Pohlak pilke punase Citroën Berlingo roolis. Sel nädalal oli tema istumise all kahvatuma värviga, ent uuem Citroën C4 Cactus. Kas käiku läks riigikogu autohüvitis?

Meenutame, et kui Elu24 avaldas tänavu aprillis ülevaate riigikogu liikmete autopargist, siis lubas Pohlak portaalis rahvuslane.ee, et nelja aasta jooksul ei lähe tema kuluhüvitistest ühtegi senti auto liisimiseks.

«Postimees (Elu24) tunneb muret, et sõidan riigikogulase kohta liiga lihtsa autoga ja annab lootust, et ehk asun kuluhüvitiste eest omale uut autot liisima… Kui masin teenib truult ja viib juba aastaid punktist A punkti B, siis ma ei näe põhjust lihtsalt ilu pärast autot vahetama hakata,» kirjutas Pohlak toona.

Suvepuhkus on läbi: Siim Pohlak Toompeal Citroën C4 Cactuse roolis.
Suvepuhkus on läbi: Siim Pohlak Toompeal Citroën C4 Cactuse roolis. Foto: Tairo Lutter

Sel nädalal naasid riigikogu liikmed suvepuhkuselt ja Elu24 avaldas traditsioonilise ülevaate sellest, kes millega tööle tuleb. Jäi silma, et Pohlak oli oma punase väikekaubiku  Citroën C4 Cactuse vastu vahetanud.  

Pohlak ütles Elu24-le, et ta pole uut autot ostnud. «Auto on poolteist aastat tagasi ostetud. Peres võib ka mitu autot olla,» kommenteeris ta ja ei soovinud sel teemal pikemalt rääkida.

Ka riigikogu kantseleist kinnitati Elu24-le, et Pohlak pole auto jaoks hüvitist küsinud. Seega tubli mees, kes oma sõna peab!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles